CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Malang /
[OFFICIAL] Thread Futsal Regional Malang
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/57c05c4832e2e605438b456c/official-thread-futsal-regional-malang

[OFFICIAL] Thread Futsal Regional Malang

Tampilkan isi Thread
Halaman 4 dari 17
Quote:


Sopo iku emoticon-Cool
Quote:


Mangstapppppp emoticon-Cool
Quote:


Stiker goib..
Quote:


Amejing emoticon-Cape d... (S)

lalala

Di buka maneh a iki futsal e ?
Aku wingenane tau langsung nang tkp futsal araya tp jare mbak e sing jogo wes g main mas -.-
Pikirku alah biasa e yo g nok kabar arek" wes d tkp kabeh
Quote:

yo mas, jare seng nde araya suwe ga aktif. iki ono seng ate ngaktifno maneh. luweh jelas e woco pejwan opo hubungi cp ae
Quote:


Cek pejwan sam om.. muonggo futsal rutin henam.. emoticon-Salaman
Quote:


Minggu ngarep tunggu umpan manisku maneh.. emoticon-Cool
Quote:


Update update update emoticon-Ngacir
[OFFICIAL] Thread Futsal Regional Malang

emoticon-Bola
Diubah oleh irvandensus87
Quote:


Wooh gilak emoticon-Matabelo
Quote:


Up date iki emoticon-Matabelo

Sek sek emoticon-Bingung (S)

Lapangan 3 iku bukan ee sing jembar dewe sing dek tengah iku yoh emoticon-Ngakak

Mati mati sudah emoticon-Ngakak

Ngene tok isine emoticon-Ngacir
Quote:


aku durung tau nang lapangan 3. didelok ae mben
kene latihan dadi okto, senengan e playon .... emoticon-Ngacir
Quote:


Lapangan gede? Bismilah ora mutah mutah.. emoticon-Ngakak
Quote:


Kon meneng ngarep, aku meneng mburi.. gausah playon.. hemat beb.. umur telat.. emoticon-Mewek
Quote:


Waduh mbuh wes mene iki emoticon-linux2

Quote:

Gak okto maneh, drenges karo playon koyok pahabol mene emoticon-Ngakak
Update terbaru jadwal fun futsal berikutnya

Senin 5 september 2016
lapangan futsal Champion Araya lapangan 3 jam 8 malem (bukan pagi) emoticon-Big Grin

monggo buat yg mau gabung bisa langsung ke lapangan atau japri2 kontak yg ada emoticon-Embarrassment

AYO AYO RAMAIKAN ! emoticon-Shakehand2
Diubah oleh ardikur95
Quote:


lapangan cilik sam teko o maneh lo mbak2 kasir e sinam ngetzz :nyantai
Quote:


Ngetzz tok gak mbemzz? Rugihhhh.. emoticon-Genit
Rek rek rek rek rek.. ngkuk bal balan rek jok lali rek..... emoticon-Ngacir
Halaman 4 dari 17


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di