CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Solo /
[Lounge Regional Solo] Cengengesan ning Sembada - Part 4
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/54fd6351902cfe9f328b4568/lounge-regional-solo-cengengesan-ning-sembada----part-4

[Lounge Regional Solo] Cengengesan ning Sembada

Tampilkan isi Thread
Halaman 335 dari 393
mlh malik emoticon-norose
Diubah oleh .alivio.
Quote:


Masih simpang siur mas hhehehe
Kalo kata sepupu saya Sukoharjo
Quote:


duh..
jgn2 anda tersesat mas
sugeng enjing emoticon-Embarrassment

solo lumayan lancar lho emoticon-Malu

demikian yang dapat saya sampaikan emoticon-Malu emoticon-Peace
Quote:


weh semanggi, tetanggan donk mas emoticon-Big Grin

pasar klitikan dekatkah emoticon-Thinking

Quote:


tak kira meh ngerantau nang krw om emoticon-Big Grin

Quote:


padune wek emoticon-Mad (S)

Quote:


mugi2 lancar terus nggeh om emoticon-Big Grin

salim dulu sama sesepuh biar lebih kenal emoticon-shakehand:
Quote:


njih mbah ,mugi mugi lancar mboten koyo brebes-tegal emoticon-Nohope

sendika dawuh mbah sepuh khoirul emoticon-shakehand
perkenalken nyubi perantauan dari solo emoticon-Malu emoticon-Hammer
Quote:


ahh opo hiyo lho
Quote:


ora owk..
ra ndedit nggo sangu
Quote:


lah kok diundang mbah ta emoticon-Thinking kula tesih unyu kiyis2 le om emoticon-Big Grin

kula nggeh tesih newbie daripada jenengan emoticon-Hammer

Quote:


la thr e pa hurung mudun e om emoticon-Thinking
Quote:


selama puasa thr tutupemoticon-Big Grin
Quote:


la pa gak biasane ramene thr ya pas preinan ngene ya om emoticon-Thinking
Quote:


aku liwat iki mau ijek tutup
Quote:


wooh esuk2 wes keliling wik emoticon-Big Grin

yahmene ya seh tutuplah om emoticon-Big Grin
Ngaturaken sugeng riyadi Idul Fitri 1437H
Mugi, sedaya amalan ing wulan Ramadhan punika ditampi ing Ngarsanipun Gusti Allah ingkang Maha Kuwasa, lan kalimpahan rahmat uga ampunan


emoticon-Maaf Agan
urek-urek
TS Sakaluwarga
selamat hari raya idul fitri nggeh emoticon-Big Grin

kula nyuwun ngapunten menawi wonten perbuatan utawi perkataan ingkang lepat emoticon-Big Grin

mugi2 amalan panjengan sedaya ditampi kaliyan Gusti Allah ingkang maha kuaos emoticon-Big Grin

amiin emoticon-Big Grin
السلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
Selamat Hari Raya Idul Fitri 1 Syawal 1437 H
Taqabbalallohu Minna wa Minkum. Shiyamana Wa Shiyamakum"

Mohon maaf atas salah & khilaf. Semoga Amal Ibadah kita diterima Allah SWT, dan kualitas iman & taqwa kita semakin meningkat.
Aamiin YRA.

وَالسلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
Hormat kami
Strong n Family
Parkir ID emoticon-linux2


emoticon-Ultah
emoticon-Shakehand2
emoticon-Salaman
Quote:


ndelok bal mbahemoticon-Thinking
mungkinkah
terwalik?
Halaman 335 dari 393


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di