CARI
KATEGORI
KATEGORI
Informasi! Baca info terupdate seputar virus corona di sini
Home / REGIONAL / All / ... / Mojokerto /
♫[MMC] Mojokerto Music Corner♫
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000010374706/9835mmc-mojokerto-music-corner9835

[MMC] Mojokerto Music Corner

Tampilkan isi Thread
Halaman 58 dari 58
Quote:
apane sing diupdet dik kencun...?
iki trit wis terpendam lama.. ojok dipancali ae emoticon-Ngakak
Quote:


seng mancali awakmu pdahal emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Quote:
emoticon-Ngakak
wkwkwk
dafuq kok ancene.. ojo dipancali ae talah
Quote:


onok donate gtau postil
iki malah g atek donat malah bndino postil emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Quote:
emoticon-Ngakak
nek gk atek donat postile luwih semangat
emoticon-Ngakak

lha gk dikandani e nek pas oleh donat...
Quote:

aku didadekno panitia opo gk cun?
ben oleh kaos rek.. dadekno panitia opo tah opo ngunu
Quote:


om om
kapan konsere iki emoticon-Request
Quote:


konser e sik suwi le...
ngenteni ID iki full bar cendole.. RL e gk perasaan blas yo.. turunkan RL!
Quote:


preketek emoticon-Traveller
Rek2, sing pengen ngeraksakno sound koyok konser tapi murah. Cobak-o ngeband nang studio musik ganesha sing anyar. Lokasine nang panggreman gg 3. Pas pertigaan, oleh kidule embong. Sound-e koyok nang konser2, rasane maknyes karo makjleb. Sak jam-e mok 25 ewu. Lak antri, isok ambek pesen kopi. Yo wes, ngunu ae infone. Monggo di cek dewe. Suwun rek
Quote:


om gendut aku kangen emoticon-Ngakak (S)

Quote:
Quote:
sepi rek..
Halaman 58 dari 58


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di