CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Banyumas /
◄۞♠[Lounge]Kaskus Regional mBanyumasan♠۞► - Part 3
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/53ffe8f19252334d1d8b4571/loungekaskus-regional-mbanyumasan---part-3

◄۞♠[Lounge]Kaskus Regional mBanyumasan♠۞►

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 177 dari 278
Quote:

aku anyaran om

Quote:



wis ora saur malah kie
Quote:


biasa gan faktor arip... emoticon-Shakehand2

wis buka apa yah....

maah nembe siuman


Quote:


bubar bubar.. emoticon-Ngakak
pada arep batal puasane yaah.. emoticon-Stick Out Tongue

Quote:

Quote:

Quote:


ayuh ayuh wis meh buka malah kiye gan emoticon-Genit emoticon-Toast
Quote:



Quote:


wwkwk wisbuka emoticon-Toast
malah nembe siuman kieh lah..

Quote:

woh nembe siuman, berarti enak keh puasane detinggal turu, tangi - tangi wis buka ya emoticon-Ngakak
pada bae sih karo nyong, cuma nyong gole tangi jam 12 emoticon-Wakaka
Quote:


puasa be ora koh,, emoticon-Ngakak (S)
melu buka melu saur melu mangan awan yah gan..
emoticon-Ngacir

Quote:


"Tidur Adalah Ibadah"

emoticon-terimakasih
Quote:


emoticon-Wkwkwkemoticon-Wkwkwkemoticon-Wkwkwk
sing penting... semangat saur karo bukane..
awan turu dadi ibadah

emoticon-coffee mbok ana bedane gan
Quote:

emoticon-Ngakak (S)
Bener kuweh, tidur adalah ibadah, dan puasa juga ibadah, terus kerja juga ibadah
Dadi nek misal turu pas neng kerjaan terus puasa, manteb kuweh ibadahe emoticon-2 Jempol
oh iya, btw si yosi sih maring endi ya gan, kayane aku wis ora tau weruh emoticon-Bingung (S)

Quote:

yoi gan, aja kelalen dopingane ben ora lemes emoticon-Betty (S)
emoticon-Ngakak (S)
Quote:


doping sing seger2 apa enake kueh gan...

bocahqn sik nek pada ngejunk nang ngendi gan?

melipir
Quote:


nang kene bae
Quote:



emoticon-Wkwkwkemoticon-Wkwkwkemoticon-Wkwkwk
kieh ulih nggo klonengan apa siki???
Ta melo mampir
Quote:


Aan emoticon-Matabelo
Quote:

Woy
Iseh waras koe
Quote:

susu coklat gan emoticon-Genit
wah ra paham kuweh, nyong ya nembeke wingi wingi kiye tak mampir emoticon-Malu (S)

Quote:

sapa kuwe, idne maen temen emoticon-Ngakak
kudune ireng udu biru emoticon-Ngakak

Quote:

woh ana sesepuh emoticon-Matabelo emoticon-Wow
alhamdulillah waras emoticon-Cool wkwkwk anjir mesih kelingan bae njenengan karo aku mas emoticon-Mewek
Diubah oleh CluxZ
Quote:



Quote:



hore....kalonge pada metuuu
jan... tes pada yapa nangendi kueh
Quote:

yuh bes.. emoticon-Angkat Beer
tamba ngelak gan emoticon-Big Grin

Quote:


wis tah kedobel dobel pokoke laah,, ora sisan nek solat magrib kudune 3 rokaat gawe 6 rokaat ben pahalane tambah akeh.. emoticon-Ngakak

Quote:


wih.. ana Jemb*t biruuu.. emoticon-Motret
Quote:


rene o tek.. neng mabes.. emoticon-Stick Out Tongue
Quote:

Anjir kalong, kampret bae sih ngapa emoticon-Wkwkwk

Quote:

hahahah bener kuweh gan emoticon-Wakaka
weh siki sih mabese neng endi gan? mesih nggon masjid kae apa? emoticon-Bingung (S)
Halaman 177 dari 278
×
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di