CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Solo /
[Lounge Regional Solo] Cengengesan ning Sembada - Part 4
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/54fd6351902cfe9f328b4568/lounge-regional-solo-cengengesan-ning-sembada----part-4

[Lounge Regional Solo] Cengengesan ning Sembada

Tampilkan isi Thread
Halaman 283 dari 393
Quote:


lha kok abu rokok e do nemplek kabeh .. kelet2 neh sisan .. nggilani .. emoticon-Ngakak (S)

-----------------

rabi thok iki .. wis meteng rung ? emoticon-Ngakak (S)

----------------

isine regional kok mung 4 ki piye jal? emoticon-Ngakak (S)
Quote:



sing marai kelet kui nek pas aku turu kowe nyetel jav emoticon-Busa:

ndisik ra sempet metengi ho emoticon-Frown
emoticon-Hammer
Quote:


aku mung nyetel tp kowe sing mimpi basah .. emoticon-Hammer2

---------------

kowe ra doyan sih .. wajar lah ra sempet .. emoticon-Ngakak (S)
Quote:



nyetel jav nganggo headphone cuk, ora sound gedhe emoticon-Nohope

lha wanine ngeterke mung neng ngarep lawang, ra gelem mlebu kamar emoticon-Shutup
Quote:


Quote:



nonton opo tho jane emoticon-Thinking
wes wes ayo rolasan sik emoticon-Hammer
Quote:



jik suwasana bulan madu kih emoticon-Kaskus Banget
Diubah oleh _gie_
Quote:


jelas jelas bulan januari ikih emoticon-Malu

anyway thanks for your coming brader emoticon-Angkat Beer

Quote:


its my pleasure brader emoticon-Angkat Beer
btw wingi es krim e apik emoticon-Malu
Quote:


halah .. pas aku teko lgsg mbok alt + tab ngunu .. emoticon-No Hope

soale ono kowe, yen pas ono aku thok, kok mlebu terus yo .. ngajak ngobrol meneh .. emoticon-Ngakak (S)

Quote:


eh nganten anyar .. emoticon-Genit:

undangane ra tekan jakarta ki piye .. emoticon-Mad:
Quote:



bahkan ctrl+alt+shift+ ->, soale bedo workspace emoticon-Ngakak

ngirone kowe maho, dadine ra khawatir aneh aneh emoticon-Ngakak
Quote:


pkke ben kowe ra konangan lagi nntn sukatoro .. emoticon-Ngakak (S)

--------------

iyo sih. goro2 sing duwe kamar wis konangan maho, sing teko kono yo dikiro maho kabeh .. emoticon-No Hope

gatheli kowe owk .. emoticon-Mad
Quote:



ndyasnyah, jelas jelas akun premium ****hub noh emoticon-Cool

di jamannya, aku pernah duwe cewek ho, dadine aku dudu maho emoticon-Nohope
Quote:


cewek iki dudu bojo .. ra jaminan .. emoticon-Ngakak (S)

isih nggo nguyuh thok juga kan ? emoticon-Ngakak
Quote:


hair dryer nggo ngobori kemul sak garinge iso nganti njebluk nuhemoticon-Big Grin
Sopo mau sing dadi manten anyar?
Ono FR e ra kuwi? emoticon-Genit:
emoticon-Ngakak (S):
Kok sepi yaa...
Kuburan we kalah sepi emoticon-Takut (S) emoticon-Takut (S)
Malingtas emoticon-Ngacir
Quote:


iyo mbah..emoticon-Big Grin
neng nek pas nyadran kae rame lho
Quote:


emoticon-army woi
mandeg
Diubah oleh pitkuning
Quote:


[Lounge Regional Solo] Cengengesan ning Sembada - Part 4 udan-udan ngene
Halaman 283 dari 393


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di