CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Banyumas /
?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY] - Part 1
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52e78d2da3cb17194f8b457b/new-lounge-kaskuser-banjarnegara--prime-id-all-day---part-1

?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]

Tampilkan isi Thread
Halaman 138 dari 150
Quote:


Opo.meneh ak malah
Wes setahun ra neng lounge iki
Alow2 cah cah Banyumas emoticon-Angkat Beer
Quote:


aissh kapan kue kang ?
Quote:


Mau nang banjar ana lindu, jere ana sing ngomong pusat gempa nang desa clapar. Apa bener ?
Banjarnegara om, hadir
Quote:


Banjarnegara
Diubah oleh wikungunya
Quote:

alhamdulillah pada ra selamet kabeh lur
Quote:


dalan banjarnegara pekalongan, terutama nang kecamatan kalibening gan emoticon-Frown
dadi bingung kie lah,

btw priwe kabare kang? emoticon-Malu (S)
Quote:


wingi2 kang, udan deres terus marai longsor jalan antara karangkobar kalibening emoticon-Frown
Quote:


aduuuh jann
mandiraja aman sentosa emoticon-Betty
apa wes ora tau kopdar kie gan ?
Quote:


mandirajane ndi kang? emoticon-Malu (S)

Quote:


mbuh kie, wes sue ra ngopi bareng.
apa sangkene nyong sing ora tau melu ya? emoticon-cystg
Quote:


mandiraja kulon wa

mungkin sampean sibuk kerjo gan emoticon-Betty
Quote:



Oalah.. cepak klampok ya?

Wah aku mahadidwa tua kang emoticon-Malu (S)
Urung due pegawean selain dota wkwkwk emoticon-Ngakak
Diubah oleh cah.peckok14
Quote:


klampoke ndi ? mahasiwa tua emoticon-Betty
dota 2 gan
Quote:


Maksude aku takon. Jenengan berarti Cepak klampok? Aku ra mudeng mandiraja adale emoticon-Cape d... (S)

Iya dota 2. Njenengan main juga ra?
Quote:


Maksude aku takon. Jenengan berarti Cepak klampok? Aku ra mudeng mandiraja adale emoticon-Cape d... (S)

Iya dota 2. Njenengan main juga ra?
sugeng enjing sedulur warga sing dimulyaaken kalihan gusti engkang maha kuasa Alloh SWT...
salam saking tiyang banjarnegara kota..
hehehe
Quote:


wah salam sekang anggun gan,
anak gunung emoticon-Salamans
Kang mbok ana info loker bagian IT nang banjar mageh agi butuh kerja sing cepak2 bae.
Quote:


ngajar nang sekolah bae kang emoticon-Big Grin

-----------------------------

priwe kabare dulur dulur? emoticon-Embarrassment
Diubah oleh replikator
Halaman 138 dari 150


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di