CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Karesidenan Bojonegoro /
۩۞۩ [LOUNGE] Jagongan'e Bocah Regional Karesidenan Bojonegoro ۩۞۩ - Part 6
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/54d466addc06bd16718b4572/lounge-jagongane-bocah-regional-karesidenan-bojonegoro----part-6

۩۞۩ [LOUNGE] Jagongan'e Bocah Regional Karesidenan Bojonegoro ۩۞۩

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 410 dari 435
Quote:


Weelahh jajal ngepos neng kono
Quote:

lah iki warna opo yul
Quote:


yo ayo tak enteni iki
Quote:

nah iki apik ora emoticon-Ngakak
Quote:


apik biru nek ga merah
nek ngono tambah alay emoticon-Ngakak
Quote:

nah iki warna apa? emoticon-Bingung
Quote:


ho ayo ga spit tah? emoticon-Big Grin
Quote:


Kuwi ungu kang
Quote:


Hahaha dienteni ngendi
Quote:

yg penting bisa beda beda warna
Id tetep sama emoticon-Big Grin
Quote:


Kuwi opo jal kang
Quote:


Pinteran sampeyan le.gawe id
Quote:

emang iki warna apa emoticon-Stick Out Tongue
Enek sing pamer avatar...
15 menit maneh mantuk
Kayak e wes sepi yoooh
Quote:


mampir dimari dlu ah ۩۞۩ [LOUNGE] Jagongan'e Bocah Regional Karesidenan Bojonegoro ۩۞۩ - Part 6
sore mba..
klo sepi mari kita ramaikan ۩۞۩ [LOUNGE] Jagongan'e Bocah Regional Karesidenan Bojonegoro ۩۞۩ - Part 6
Quote:


mana ava ne jek durung di gawe ۩۞۩ [LOUNGE] Jagongan'e Bocah Regional Karesidenan Bojonegoro ۩۞۩ - Part 6

Quote:


lah gawe kelon neh ae ۩۞۩ [LOUNGE] Jagongan'e Bocah Regional Karesidenan Bojonegoro ۩۞۩ - Part 6

Quote:



podo kenyot e ndek kene ۩۞۩ [LOUNGE] Jagongan'e Bocah Regional Karesidenan Bojonegoro ۩۞۩ - Part 6
Quote:


sibuk = sitik sitik bubuk ۩۞۩ [LOUNGE] Jagongan'e Bocah Regional Karesidenan Bojonegoro ۩۞۩ - Part 6
Quote:

Hahahha .. avatar baru ni yeee..
Quote:


Hahhaha urip kok bubuk ae
Halaman 410 dari 435
GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di