KOMUNITAS
Home / FORUM / All / ... / Malang /
Otomotif Ngalamania =(O)TTT(O)=
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000002720891/otomotif-ngalamania--ottto

Otomotif Ngalamania =(O)TTT(O)=

Tampilkan isi Thread
Halaman 184 dari 215
Quote:


kalo kelistrikan sing apik di sukun seberang rst om, ada servis dinamo sama kelistrikan. orangnya telaten ngurusi perkabelan, bisa dicoba nanya disana. sorry lupa namanya, pokoknya di jalan naik itu sebelum sampai pintu masuk rst emoticon-Big Grin
Quote:


oh ero ero sebelahe kaca film ya
matur nuwun om
Sya klo Bengkel biasanya di bandulan barat Sam.
Dket pabrik sorgum. Langganan bapak. Yg lain Mobil mercy model jeep punya bapak doank pick up kijang super.
Enek seng ngerti nggone golek copotan omah2ane rem ngarep fu sam? Rombengan gpp.
Mbek menowo cah kene yo enek seng nduwe, monggo pm ayas emoticon-Cek PM (S)
Nokat Sam onk sing btuh aki libom 80ah? Ayas nduwe kondisi BNIB merk Gforce tipe N70Z d lepas 900k ae nego alus. Cz lg btuh kewud Sam
Nuwus sak durunge
Share hasil nge-cat di Bamboo Java Sawojajar.

Hasil pengerjaan cat: 8. Beretnya udah ga kelihatan. Ada garansi cat 1 tahun kalau berubah warna
Pelayanan: 8. Enak buat tanya-tanya. Ada antar jemput mobil gratis juga
Lain-lain: 6.5.
- Kaca film belakang beret-beret. Kayaknya karena di lap-in karen debu yang nempel
- Interior(dashboard & jok) ada bekas tangan kotor. Kebersihan interiornya ga dilihat lagi kyknya. Apalagi jokku warna terang dan belum tak kasih cover, jadi kelihatan.

Cukup semanten. Matur nuwun
paket audio di malang seng bagus garapane dan hargane recomended ndek ndi yo sam? lek master2 duwe pengalaman monggo dishare. suwun2emoticon-Bingung
Om, poles kaca mobil jamuran sing rodo murah neng endi yes. Takon neng oro2 dowo rodo larang hare, neng bengkel resmi kudu sak paket full semua. Nek udan ngeblur soale emoticon-Frown
Quote:

Up.. Up... Sami bade takon audio paketan hamur.. Swjjr vs Gwok prefer mana sam?
Nuwus
Quote:


Quote:

**) akhire ayas masang nyang Gwok ogan... kesimpulan
(+) wong e mbanyol *mas Bowo
(+) lmyn rapi
(-) sodok kesusu
(-) hobbyne SPL an (subyektif lek iki)

sekilas ngobrol karo mas Aan MJM Sawojajar
(+) wong e apik (persis koyo ndek pekiwan)

lek libom e sam" arema butuh paketan hamur... rekomendasi yo nyang 2 toko iku wae..



dulur arep takon, nek service speedometer mazda interplay digital ndik malang ndik ndi yo ? matur nuwun
Sam takok...servis motor jupiter z kawak seng apik nandi yoo???cukup mbalekno performa tok tapi seng murah ae gawe kuliah n mudik Madiun cek gak kalah mbek speda anyar...nuwus
Rek. Aku njalok nomore montir handal mobil honda dong.
ntr malam mau cod CRV soalnya. Ane gak ero soal mesin2.
Quote:


ayas akhir e pasang ndek beta malang gan kesimpulan
(+) garapan rapi banget sip tenan
(+) box e hasil e memuaskan (bahan bagus & rigid)
(+) settingan e top
(+) kalau diajak konsultasi enak orngnya

(-) laham e gak karuan wes
(-) pelayanan sangat tidak memuaskan, costumer kurang di hargai
(-) pekerjaan lama (wingi dijanji i dadi seminggu ternyata sampe 2 minggu durung dadi)
(-) slow respon kalau mau tanya2 lewat cs nya
(-) kebersihan libom gak karuan

kesimpulan, lek kepingin suara apik tapi gelem rodo sabar mending mrene ae gpp masio rodo nahan emosi dan kuat budget e. Tapi lek gak, mending ojo wes sam nggarai loro ati alias dikecewakan sebagai costumer. Overall untuk hasil akhir suara memang memanjakan telinga.
monggo dolor dolor seng butuh montir panggilan gae libom eropa utowo jepang hub iwan 08563632006 / 08123228048
sam arep takon..bengkel servis dinamo starter sg apik ndek endi yo?arep mriksakno nggonku,suwun sg akeh
Quote:


sam, pasang paket audio digwok habis berapa gan....? dapet spek opo wae?

ane jg berminat nih mo pasang paket audio yg hamur...
Quote:

Aku beli pretelan bukan paket..
Sampe skrng yo tetep jek penasaran munine paketan 1jt an koyok opo...
(Paketan e mulai dari 1.250.000) blm termasuk HU ne..
Quote:

Byuhh.. Beta... Juarane lak an (**juara kabeh" e... Suara + harga)
Pasti system e ciamik yo gan..
Wes gpp.. Dinikmati... Agan lak tuku audio tho.. Duduk tuku pelayanan emoticon-Big Grin... Hehehee..
**saking ramene maleh ngunu paling yo...
Ayas di Gwok 2jam --a yoo sak setting e 3jam lah -/+
Masang power + subwoofer + tweeter + HU
mo nanya agan2 kera ngalam skalian yg baik hati..
1. bengkel di malang yang bisa aplikasi/ nginstallin audio control n cruise control di honda civic fd 2006?
Otomotif Ngalamania =(O)TTT(O)=


2. bengkel yg bisa bikin carbon coating/ lapis carbon di interior mobil di kota malang..
nuwus..
Halaman 184 dari 215


×
© 2022 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di