CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All /
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 12
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/54aada95a4cb17055d8b457c/176917691769-kaskuser-regional-cianjur---prime-id-only-and-read-the-rules-first-176917691769---part-12

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩

Tampilkan isi Thread
Halaman 2 dari 61
Plus dua
emoticon-Sundul:
Quote:


kuwot ah
plus tilu

emoticon-Sundul:
Quote:

kuwot deui
plus opat
emoticon-Sundul


#halamanhijimenirapih
emoticon-Belo
plus lima
emoticon-Sundul

heup ah

#lumayanngejunkslimasiki

emoticon-Ngacir
horeeeeeeee pindah uy ka rorompok anyar
muga2 regional cianjur tambah rame ayeuna mah
emoticon-Selamat emoticon-Selamat emoticon-Selamat
wilujeng ah tos ngalih ka bumi anyar
teu kabagean akutna ieu teh
emoticon-Selamat emoticon-Selamat emoticon-Selamat
numpang mejeng di pejtu
wilujeng ka dulur2 cianjur
emoticon-I Love Indonesia
waduh teu karaos tos part duabelas deui
mudah2an tambah guyub atuh emoticon-Kiss (S)
hor gening tos ngalih dai
tos lami tara ameng kadieu emoticon-Malu (S)
ngiring ngaramekeun ah di bumi anyar
sugan we atuh ayeuna mah rame regional cianjur teh
emoticon-Peluk
Quote:

meni cepet kang emoticon-Belo
hayu kang ah sumanget hehe

Quote:

amiin kang
hayu atuh ulah males ngepostna emoticon-Ngakak (S)

Quote:

tos lami kumaha ari akang? emoticon-Amazed
ari ieu saha di pekiwan emoticon-Ngakak (S)

Quote:

amiin kang
rame teh kedah aya jalmi kang, pan akangna tara aya emoticon-Ngakak (S)
Quote:


aduh nu nembe beres emam emoticon-Ngakak (S)
kumaha damang kang asa tos lami teu bersua emoticon-Malu (S)
Quote:


muhun maksadna teh tara empos dai
ngan eta we 1.1 na di pekiwan hungkul emoticon-Ngakak (S)
Quote:


berarti salian ti abdi mah sanes jalmi nyak emoticon-Ngakak (S)
kumaha damang kang emoticon-Bingung (S)
Quote:


hayu atuh kang urang gerakeun dai emposna emoticon-Big Grin
ajakan atuh si ben ameng kadieu emoticon-Cek PM (S)

hoyong geura post terakhir, nyangkut teu :D

Quote:

ah tadi oge beres emoticon-Ngakak (S)
selingan heula sih dua kedap emoticon-Ngakak (S)

Quote:

emoticon-Ngakak

Quote:

hor natateh
si akang mah aya-aya wae
alhamdulillah kang sae, kumaha atuh sawangsulna? emoticon-Kiss (S)

Quote:

ah teu gaduheun jaringana kang
kin pami kadieu lah atuh emoticon-Big Grin
Quote:


wah pan tiasa onlen di kantorna meureun
sanes manehna teh damel di dinas sosial cenah emoticon-Bingung (S)
Quote:

muhun kang di depnaker emoticon-Big Grin
online teu tiasa lhaa, tapi enya pami nyepeng keyboard mah unggal dinten
tapi teu di modeman atuh, kin bilih pesbukan wae wkwkwkwkwkwk emoticon-Peace emoticon-Ngakak (S)
tuh enya we nyumput deui emoticon-Cape d... (S)
sundul heula ah emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
hor gening teu acan post terakhir hahahahhaa
Quote:


eta we ningali dina DP bbm na nuju ngoprek komputer
duka nuju ol duka nuju maen tetris emoticon-Ngakak (S)
Halaman 2 dari 61


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di