CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Sports / ... / Soccer & Futsal Room /
★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★ ISL Musim 2014
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52ba6d023f42b20d368b4576/persib-bandung--bobotoh-kaskus--isl-musim-2014

★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★ ISL Musim 2014

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 301 dari 364
Post ini telah dihapus oleh azhuramasda
Punteun akang2 sekalian yg ada d batam, mw nanya' tempat nobar final isl persib vs persipura di wilayah batam dmn y ???

Hatur nuhun... emoticon-Big Grin
Quote:


abi sanes urang batam tapi bieu mendakkan di twitter mangga di cek
nobar batam

eta nu ngarusuh di page tukang antepkeun we lah, ngarusuh ka trit batur oge

alah tekor geus kapiheulaeun euy, edit post teu bisa, post anyar deui we nya emoticon-Peace
Diubah oleh dietzz_spectre
sok lah abi ge pulsa 50 rebu kanu meunang.
cendol hiji.

saha yeuh nu ngarekap??
Diubah oleh shanaou07
Post ini telah dihapus oleh azhuramasda
Post ini telah dihapus oleh neo_boys
Post ini telah dihapus oleh azhuramasda
ngiringan tekor ah
4 : 0 [ Atep]
mudah-mudahan persib nyandak tropi ka bandung

Nobar Jakarta

Aya Nobar teu euy di Jakarta, khusus na daerah jakpus
Post ini telah dihapus oleh azhuramasda
Bismillah persib juara..
juara liga indonesia
masuk liga champion asia..

allahu akbar!



tos lami geuning teu mampir kadieu emoticon-Malu

di cakung mah teu aya nobarnya? emoticon-Frown
geus tukang durukmah antepkeun we. teu boga beungeut ieuh... emoticon-Betty
tinggali we postingana diditu-didieu emoticon-No Hope
mun di tanggap malah asa jadi doger monyet manehna. emoticon-Najis

fokus dukung PERSIB Lur. emoticon-Cool
Diubah oleh OMppvba
Post ini telah dihapus oleh azhuramasda
Sip lah moga-moga menang 3-2 Persib ...

Gol Makan Konate , Ferdinand Jeun Mang Ono , can pernah ngagolkeun mang ono teh emoticon-Hammer

btw ari dijakarta eweuh nu nobar kitunya ? nasib budak kos teu boga tipi emoticon-Frown
hayu jumaahan heula...
ulah poho doakeun persib juara
amiin....
kanggo persib, awas tong jumawa di pinal engke,
Persipura lain tim kacangan, leuwin senior tibatan persib dina masalah mental juara jeung pengalaman2 kompetisi

Kedah berkaca ti pengalaman PSSI piala a ep ep 2010, jeung PSSI U-19 kamari anu jumawa teuing.

Persipura sigana bakal nyimpen Peri Pahabol keur turun di babak kadua, mending Hariono diturunkeun di babak kadua we, kusabab si Peri Pahabol stamina lulumpatanna kuat pisan. Kudu dijagaan ku nu sarua fresh. Lord Atep oge siganan cocok keur di babak kadua.





Post ini telah dihapus oleh azhuramasda
Post ini telah dihapus oleh azhuramasda
bismillah..ngiring tekor ah
Persib 2-1 Persipura
Djibril
ngiringan ah...
tos aya can nya??

Persib 1 v Persipura 0
Ahmad Juprianto
Halaman 301 dari 364
GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di