CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Solo /
[Lounge Regional Solo] Cengengesan ning Sembada - Part 2
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/53f8974aa4cb170b7e8b45b2/lounge-regional-solo-cengengesan-ning-sembada----part-2

[Lounge Regional Solo] Cengengesan ning Sembada

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 217 dari 501
Quote:


wes bar rolasab guwe emoticon-Malu
wooiii crooottt

emoticon-Embarrassment
Sepi yo ternyata..emoticon-Big Grin
[Lounge Regional Solo] Cengengesan ning Sembada - Part 2
Quote:


yo ayo diramekne om emoticon-Big Grin
Quote:


isyaf mbah
Quote:


ta' pamit ndisi yo kang
ono kastemer________emoticon-Ngacir
[Lounge Regional Solo] Cengengesan ning Sembada - Part 2
Quote:


mesti wong sing arep ngluku sawah.e iki emoticon-Thinking
gek waliken kono wes om







emoticon-linux2
Diubah oleh artupasined
Quote:


bar rolasan kang emoticon-Big Grin
Quote:


podo kang emoticon-linux2
Quote:


adalah benar [Lounge Regional Solo] Cengengesan ning Sembada - Part 2
dadah smuanyah..emoticon-Blue Guy Smile (S)
Quote:


kamu emoticon-Frown

Quote:


yoi guwe bro
Quote:


gek dientekne gan
Quote:


opone kang sing dientekne
Quote:


panganane kae mau emoticon-Takut
Quote:


lhah aku ora entek kik om emoticon-Frown
ora cocok lawuhe emoticon-Frown
Quote:

hahaha gek ngeh iki aku om ... celak an kucing e ilang nandi kae emoticon-Bingung (S)
dadi kurang sangar kih om kucing e emoticon-Thinking
Diubah oleh avalokitha
Quote:


lhaah nandi wae lho yu kat mau kok lagi ngeeh emoticon-Nohope
Quote:

aku ket mau playon nyang trit sebelah gan emoticon-Malu

Quote:

kucing insyaf ki tegese piye kang emoticon-Thinking
Diubah oleh avalokitha
Halaman 217 dari 501
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di