CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Karesidenan Kediri /
( share & all about ) NGANJUK
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016535810/share-amp-all-about--nganjuk

( share & all about ) NGANJUK

Tampilkan isi Thread
Halaman 402 dari 449
Quote:


ultah rkk 15 juli kye om..
kirangan om..
niki tesih digodok..
umpamane kurang tenaga.. nyuwun ngampil tenagane subreg gih om
Quote:


Aku vote baksos ae om, khan moment-nya tepat, pas ramadhan.
Kalo road show ntar ada mokel bersama koyoe emoticon-Big Grin
Dengan dalih musafir emoticon-Malu (S)

Btw, kalo baksos di panti asuhan musim seperti ini agak sulit sesuaikan waktu.
Karena anak panti, di bulan ramadhan seperti artis, banyak yang booking.
Apalagi kalo pengurusnya matre, kalo kita gak kasih apa-apa dalam artian cuman ngajak bukber doank, pasti di bilang jadwal full.
Tapi, semoga yang kayak gitu cuman di daerah ane aja & gak berlaku di nganjuk.
Quote:


nganu om..
yen di anakne perayaan tanggal 15 kira2 kemepeten ora ya jadwale?
apa aku mending gae trit wae ya..
pie penake, dimajukan, panggah, opo diundur
emoticon-Bingung (S)
Quote:


Gawe thread ae om, sekalian menjaring suara-suara emas & pikiran-pikiran brialian.
Quote:


dopost lo broemoticon-Malu (S)
lhaa sampean lak d gonceng nyabung tur ngawet wedi akuemoticon-Najis
Quote:


aku ngko dijak ya nek mangan tahu emoticon-Matabelo
Quote:


Penjalukanmu abot banget...mosok aku kon ngerahke Bolo Kurowo.
Rumangsamu aku kieh Durno tah?emoticon-Ngakak

Mbantu liyane wae ya... emoticon-Smilie

Sik..takceluke Roll'e Kurowo...si Dursasono.. emoticon-Smilie
Quote:


Siaaaap...laksananya!!! emoticon-army

Siap menyuksesken program kumendan RKK anyar!!! emoticon-army
sugeng injing oms emoticon-Embarrassment

______________

Quote:

v
v
v
Quote:

v
v
v

nyubih ijin ngasih usulan ya oms...
mengingat ultah RKK yang bentar lagi hampir tiba (15 juli kan (?) cmiiw)
dan kita masih belum menentukan event apa yang akan digelar,
ada usulan untuk mengundurkan ultah RKK ini oms,
ke tanggal H+4, H+5, atau H+6 lebaran,
kalau untuk baksos kan ga harus di bulan puasa to oms,
dulu kalo ga salah subreg nganjuk kan juga pernah baksos ke anak di nganjuk (siapa namanya ak lupa oms) adhi kalo ga salah emoticon-Bingung (S):
anak balita yg ngurus ortunya sendirian iku lho oms emoticon-Bingung (S) (cmiiw)
wes mboh iku lah pokok.e emoticon-Big Grin

nah untuk tahun ini enaknya gimana oms...
monggo para sesepuh buat turun gunung ngasih wejangan emoticon-Matabelo

Quote:


malah bahas tahu ae, pikir kek kang acaraneemoticon-Malu (S)
ketok e lagi membahas program kerja iki.
melu mantau disek ae lah
Quote:


enak dek enaaaakemoticon-Genit
Quote:


aku yo nhuemoticon-Malu
Quote:


simbah siji iki emang gendeng tenanemoticon-Matabelo

Quote:


langsung metuemoticon-Matabelo
aku seneng e sengkuni tapiemoticon-Malu
Quote:


sip..
bahan bagus gae trit mengko..
tulung sampeyan ngko melu urun rembug yo kang
Quote:


mengko tak gaekne trit e kang
emoticon-Malu
Quote:


siap om
mengko bengi tak postinge
iki wit awan ning ratan..
emoticon-Sorry
Quote:


Nasibe kok podho pak, aku dadi rayap aspal saiki emoticon-Cape d... (S)
sugeng enjing poro sederek nganjukers emoticon-Kiss

emoticon-Ngakak
kok sepi lekemoticon-Bingung (S)
Quote:


sugeng enjang jugahemoticon-Malu (S)
sugeng ndalu oms
wonten tiyang nopo mboten nggeh? emoticon-Malu emoticon-Matabelo
Quote:


hoooemoticon-Matabelo
bokong hunteremoticon-Matabelo
pie kabarmuemoticon-Matabelo
Quote:


geng siang mbakemoticon-Ngakak
pie kabareemoticon-Ngakak
Quote:


ora enek masemoticon-Ngakak
wong e do buko jam yaheneemoticon-Ngakak
Quote:


sahure jam piro iki

kok wayah mene lagi buko? emoticon-Matabelo
Halaman 402 dari 449


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di