CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Karesidenan Kediri /
( share & all about ) NGANJUK
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016535810/share-amp-all-about--nganjuk

( share & all about ) NGANJUK

Tampilkan isi Thread
Halaman 387 dari 449
daftar mini gath om :v
Quote:


nungging siks kene om emoticon-army
Quote:


nyooh deh om !! emoticon-army
loh ada minigath? kapan iki?
@culebre aku ndk nganjuk lik.. sms o yooo, nomerku jik mbok simpen too emoticon-Cendol (S)
Quote:

seng ngajak oms indra emoticon-2 Jempol
Quote:

wah muncul satu lagi bokong hunter emoticon-Ngakak
Quote:

ora tak simpen emoticon-Ngakak sms oms indra ae




Di Posting Oleh : Abadi
miniskirt eh minigath... emoticon-Kiss

ayo ayo minggu ini yoo...!!!
#kenewongtuekmeluae
ora iso multicrott sikemoticon-Ngakak
aku absen disik ndik kene yaemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Quote:


sesok ae mini mouse e..
neng bogo ae cik ngerti aku emoticon-Big Grin
Quote:

kunu sesepuh e nuk kudune seng ngae acara oms emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

Quote:

obsan absen gak tau mlebu emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

Quote:

wah tuepak iku nang kno ae acarane




Di Posting Oleh : Abadi
Quote:


ayo sido kapan kih om
Quote:

manut culubre oms, dilukkas lak metu cae wkwkwk




Di Posting Oleh : Abadi
Quote:


neng surabaya aku papemoticon-Ngakak
piye?
dino iki guyangan rame toemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Quote:


jik dines nk guyangan a?emoticon-Malu (S)
Hayuk sido po ra ikieh emoticon-Embarrassment

Lek aku manut sepuh ae sih emoticon-Embarrassment
Quote:

wes to ojo nang suroboyo ae, seng nang doli col ne ae emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Quote:

arek e bingung ngurusi dagangane nang doli emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Quote:

wong kok senengane manuk ae emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak



Di Posting Oleh : Abadi
siap budal iki emoticon-Traveller
wes sui ra mampir kene... wse rame rung yo.......emoticon-Ngakak
Quote:


manuk opo gan emoticon-Embarrassment

Quote:


budhal nengndi lho gan emoticon-Embarrassment

Quote:


adalah podho emoticon-Embarrassment
bukane rame terus ya emoticon-Embarrassment
Quote:

budal nang ngendi wi emoticon-Bingung
Quote:

rame oms tapi lakone panggah ae emoticon-Ngakak
Quote:

manuk seng iso muni to oms emoticon-Ngakak



Di Posting Oleh : Abadi
Quote:


Quote:


budal mini gath deh om emoticon-Big Grin
Halaman 387 dari 449


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di