CARI
KATEGORI
KATEGORI
Pengumuman! Proses Penukaran Koin Kreator Ada Perubahan Cek Infonya di Sini Gan!
Home / REGIONAL / All /
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 11
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5311d48d1bcb1724518b4571/176917691769-kaskuser-regional-cianjur---prime-id-only-and-read-the-rules-first-176917691769---part-11

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 356 dari 501
hadir again ah bari ngabubur-rit emoticon-Big Grin
tos seger yeuh ayeunamah emoticon-Cool
ah gening burit nongkrongna oge emoticon-Belo
tos adzan deui ieuteh, brarti netepan ashar teh bieu kaburitan emoticon-Malu (S)


| berjamaah heula we ah emoticon-Ngacir |
Quote:


wah mangstab si akang eung resep abdi mah nu karieu teh emoticon-Belo
muhun kang engkin cobian we buka mata batin na di bumi tees emoticon-Malu (S)

mana atuh nope na kang meh tiasa nginfo pami aya nanaon via whatsap emoticon-Big Grin
sugan aya nu nguot wayah ginih emoticon-Big Grin
nembe kulak kelik di forum sabeulah emoticon-Big Grin
Quote:

tuh ku kang yos pasti di kuot kang
nuju ngejar setoran pan anjeuna emoticon-Shutup
abdimah nuju nongtot batmington yeuh di net tipi
indonesia eleh ku malesa aingmah gelow teh emoticon-Najis (S)
Quote:


emoticon-Ngakak (S)
didiyeu ge nobar kang
panas ceuli euy di kekeak bagoy emoticon-No Hope
Quote:

sing sabar kang
dunia mah berputar, kadang di atas kadang dibawah, kadang dibawah pisan emoticon-Ngakak (S)
Quote:


hadena nu nnton na urng myanmar hungkul emoticon-Ngakak (S)
rada katutup lah kang emoticon-Ngakak (S)
Quote:

wkwkwkwk
ah abdimah memilih ngukus we ah daripada nongtot deui mah emoticon-Cape d... (S)
Quote:


keren euy beh dieu keun mah
jd nyumenget deui
ngaskus teh emoticon-Big Grin
Quote:

sami kang badi oge cumungut emoticon-Big Grin
kacandakan ku akang pan emoticon-Ngakak (S)
Quote:


kang abdi nyungkeun kursus deui kang atuh
emoticon-Malu (S)
ngadamel logo nu muter tea emoticon-Big Grin
Quote:

sok atuh
da gampil kantun install xalapa 3d eh xara 3D emoticon-Big Grin
Quote:


okeh kang
urng googling heula
kalapa 3d na emoticon-Big Grin
Quote:

teu kedah gugling kang
kantun [url=http://www.4*shared.com/file/TpiKiINz/Xara_3D_Version_6_Complete_asi.html?locale=en]klik ieu we[/url] emoticon-Big Grin
Quote:


udah dapet kang iyeu
xara 3d 6.0d emoticon-Big Grin
nu eta nya
Quote:

muhun kang sami mawon emoticon-Big Grin
sok atuh geura puihkeun emoticon-Ngakak (S)
Quote:


atos kang iyeu tos di pasangkeun emoticon-Big Grin
kumaha make na nya emoticon-Ngakak (S) emoticon-Hammer2
ass... wilujeng wengi k sadayana warga KRC
kumaha daramang atuh yeuh tos lami tara nongkerong emoticon-Malu (S)
Quote:


walikumsalam kang emoticon-Big Grin
ah kieu we kang abdi mah jeung kulub hui emoticon-Ngakak (S)
Halaman 356 dari 501
GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di