CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All /
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 11
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5311d48d1bcb1724518b4571/176917691769-kaskuser-regional-cianjur---prime-id-only-and-read-the-rules-first-176917691769---part-11

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 316 dari 501
Eh cianjur ge aya geuning. Karek apal euy.
Ngan hanyakal ayeuna mah saya tos damel di Bali euy. Tapi tetep rumah mah di Kp Legok cangklek hehehe

Salam Kenal
Odang
Quote:


tepang wanoh kang emoticon-shakehand
wah tebih oge ning damelna di bali emoticon-Belo
Quote:

aya kang ti kapungkur oge cianjur mah emoticon-Peace
akang nembe terang kitu aya cianjur? emoticon-Big Grin
salam wahon oge kang emoticon-shakehand
hor gening tos burit
hayu ah urang bejamaah magrib heula ayeunamah
emoticon-Ngacir
Quote:


netepan isya kang ayeuna mah
magrib mah tos kalewat emoticon-Big Grin
Quote:


muhun kang meni ripuh pisan, dipaksakeun ngebut kalah belah pelk mobil emoticon-Big Grin
mhun mending nu batur tapi liang na emoticon-Ngakak (S)
Quote:


tong ngebut atuh kang barina ge emoticon-Big Grin
ayeuna posisi dimana kang emoticon-Bingung (S)

kaskus baru mangstab yeuh emoticon-Big Grin
Quote:


nomer hiji etamah kang
nuju naon kang
lumaha pemilu teh cna kabarna?
Quote:


kade kang ulah ngebut teuing
jalan na butut
loba liang emoticon-Ngakak (S)
Quote:


nuju ngeukeupan indung budak kang emoticon-Malu (S)
masih keneh sengketa kang soal pemilu mah

ieu ge demo wae di kpu teh emoticon-Big Grin
Quote:


akang deui akang deui nu nguot emoticon-Ngakak (S)
kade lecet kang di geder wae mah emoticon-Stick Out Tongue
kamana anu sanes ning
Quote:


pan abdi mah penghuni terakhir kang emoticon-Malu (S)
daripada ngalelep pisan regional teh kulantaran teu ka urus emoticon-Cape d... (S)
Quote:


enya ketah nya
wios kang sugan we naek pangkat janten
aktivis reg. cianjur emoticon-Big Grin
Diubah oleh 김정일
Quote:


ningali kaayaan kieu mah beuki jauh we kana SF teh emoticon-Ngakak (S)
sigana bade gulung tikar ieu mah emoticon-Ngakak (S)
ronda hula emoticon-Bingung

bari nga gembok emoticon-army
dinten ieu meni sepi pisan emoticon-Cape d... (S)
kamarana nya emoticon-Bingung (S)
Quote:


emoticon-Ngakak (S)
geus teu aya semngat na euy emoticon-Cape d... (S)
hansip nage jrng nonghol aynamah emoticon-Ngakak (S)

Quote:


aya abdi kang hayu atuh kang ulah di forum batur wae di diyeu we ameng na emoticon-Big Grin
Quote:




Quote:


pasosore anjriiit edaaaaaaaaaaas
nyumput dai ah da moal aya nu ngaut emoticon-Ngacir
Quote:


emoticon-Ngakak
ti enjing nika wayah kiwari
teu maju maju
roda an atu kang emoticon-Ngakak
kuot ku abdi lah emoticon-Ngacir
Quote:


hooh eta pos abdi nu wengi masih katingali keneh
asli macet teh ieu mah emoticon-Ngakak (S)
Halaman 316 dari 501
GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di