CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Karesidenan Madiun /
[FR] Gathering Silaturahmi Regional Karesidenan Madiun
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/53386e387974d8ca47000119/fr-gathering-silaturahmi-regional-karesidenan-madiun

[FR] Gathering Silaturahmi Regional Karesidenan Madiun

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 16 dari 313
Quote:


mbuh emoticon-Ngakak (S)
Quote:


sunat pisan wingkoemoticon-Shutup

enek sing imbuh iwak pitik loro ora ganemoticon-Bingung (S)
Quote:


ra enek emoticon-Mad
njelalah kowe ra teko emoticon-Ngakak (S)
Quote:

khusus aku
kudu sajen e 2 emoticon-Shutup
lek 2 lagek teko emoticon-Hammer
Quote:


ta tinggal delok omah kang emoticon-Ngakak

wayahe leren kie emoticon-Thinking
Quote:


ta tinggal delok omah kang emoticon-Ngakak

wayahe leren kie emoticon-Thinking
Luh ya ketularan kang aji kie emoticon-Mad

sak enter metune 2 emoticon-Mad

wes wayahe emoticon-Thinking
Quote:


njelalah kowe ra teko emoticon-Ngakak

Quote:


halah alesan emoticon-Ngakak
Quote:


ki senengane triplex gae apelikasi android emoticon-Blue Guy Bata (L)
carane pie toh aku mbog diajari emoticon-Turut Berduka
Quote:


ora yo emoticon-DP
aku gae PC kok emoticon-kisssing
Quote:

opo ae ngol emoticon-No Hope
jebul loading avatare mas adhika suwe banget emoticon-Ngakak
Quote:


inet mu jebat kui berarti
lah size avaku gede kok emoticon-Ngakak
jebul programmer-e ra isok inggrisan emoticon-Ngakak
[FR] Gathering Silaturahmi Regional Karesidenan Madiun
Quote:


pie carane wi emoticon-Turut Berduka
Quote:


kowe iki ngopo emoticon-No Hope
emoticon-Ngakak
Quote:


mbuh ya emoticon-Cool
Quote:


iyo, biyen tau tak delok size-e meh 200kb emoticon-Ngakak
Quote:


la mosok picutre emoticon-Ngakak
Quote:


199 kui emoticon-Ngakak
Halaman 16 dari 313
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di