KOMUNITAS
Home / FORUM / All / Entertainment / The Lounge /
it's real action bray.... kisah kejar kejaran gw ame polisky bray
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52ef7c31a4cb17fb208b46e9/its-real-action-bray-kisah-kejar-kejaran-gw-ame-polisky-bray

it's real action bray.... kisah kejar kejaran gw ame polisky bray

oy bray gw mau cerite ni bray yee

ini kisah beneran bray..
tapi nama tokoh ame lokasi disamarkan bray

soalnye gw ntar bisa di grebek densus 88 bray

emoticon-Takut




kan gini ye bray

kan waktu ntu gw mau brangkat bimbel ye bray pas mau UN

nah gw mau ketempat bimbel tu naek motor bray

motor gw tu jupie mx bray
kan jaman dulu gw masih alay ye bray
jadi gw tu pake ban cacing ukuran dua ratus bray

nah gw kan belon punye SIM ye bray


nah trus tepat tu hari STNK motor gw basi brayy jadi gw minta tolong perbanjang ame om gw bray

fix dah bray gw bawa motor bodongg



nah kan tempat bimbel gw tu kagak jauh bray dari rumah..

eh pas di jalan raya gw ngeliat ade polsky bray naek motor pixion

nah die lagi mau nyetopin orang yang kagak pake helm bray


eh entah kenape tu polsky kagak jadi nilang bray

malah ngejar motor gw bray


gw suruh minggir gitu bray
mungkin die tau kalo PLAT nomor gw ude basi ye bray


gw kan takut bray. ntar gw malah digampar tu polsky lagi bray gara gara dituduh bawa motor curian


nah daripade urusannye runyem
gw tancep gas aje ye bray..

"sengggg..."

nah dikejar bray ame tu polsky bray

apesnyee bray di depan jalannye macetttt brayyy


dan tu polsky tau tau ude di depan gw aje bray sambil nyetopin
tongkat stars wars nye bray

nah karena motor gw ceper ye bray
gw nunduk aje lewat bawah tu tongkat bray

langsung gw tancep gas masuk kedalem gang bray......

eehhhhh
tu polsky kagak putus ase juga bray

ngejar gw ampe ke perkampungan bray...




sempah bray gw takut bwanget bray

gw baca baca doa gitu bray sambil merinding seluruh badan gw bray

kalo aje sekarang bisa pake cheat polsky ilang selamanye.
ude gw pake dah bray cheat nyeeee kaya di GTA


nah parahnye lagi gw kagak tau tu daerah perkampungan bray

gw selip selip aje ampe masuk kerumah warga bray


nah tu polsky ude ade di blakang gw aje bray
nah gw balik arah aje bray langsung tancep gas balik ke jalan gede lagi bray


parah bray gw diteriakin ame tu polsky plus warga bray
gw disangka maling bray.....

"woy woy woy woy" gitu bray



nah pas gw sampe dijalan gede. langsung gw salip salip mobil dah bray kagak nengok kebelakang lagi..

untung gw pake ban cacing bray jadi gampang selip selipnye bray

pas ude jauh dari TKP bray. gw liat kanan kiri bray
ternyata tu polsky ude kagak ngejar lagi bray...


gw langsung pulang aje bray kerumah bray
pintu ame jendela langsung gw kunci semuanye bray

jangan jangan gw jadi Daptar pencarian orang lagi bray


demikian cerita action gw bray

untuk pak polsky yang ngejar gw ... gw mohon muuph dah ye
karena gw terlalu kenceng ngebutnye


yo bay


Diubah oleh songseng
Halaman 1 dari 7
Post ini telah dihapus
nekat amat ente gan !!

jadi ngakak nih !!!
emoticon-Ngakak
bah ribet amat ente bray .. kebanyakan bray nye jadi bengkok nih otak ane emoticon-Ngakak

polisi mah kaga berani ngejar gw, ngeliat motor udah 4cylinder aja tuh polisi udah pasrah emoticon-Cool
ane bacanya pusing ganemoticon-DP intinya di kejar polisi trus kabur dan ga ketangkep.. hadeehh panjang bner pake bahasa indonesa
Gila lu bray , lu emang gila bray , bnar bnar gila bray
Ane pejwan dulu bray emoticon-Cool

lu gue tampol jadi ganteng lu bray.. Ah elah lu bray emoticon-Cool
wah, ganas lo brayy...kalo lagi nyalip, malah nyalip kebawah mobil gmn bray..
boneng brayyyyyyyyyyyyyyyyyy emoticon-Ngakak
kirain pake adegan kayak di fast furios bray
gile lu bray.,emoticon-Ngakak
ahh elaah.., pusing gue bray bacanyeemoticon-Ngakak
kalo lu cadel mungkin kite2 lu panggil "blay"(jablay) kalee..,emoticon-Ngakak
Okar bray.
Lu mantep bener bray.
Lanjutkan bray
Quote:


Kalo masih ngejar lemparin bata aja gan
kalo action gue, gue yg ngejar polkis braiy.. emoticon-Cool
Diubah oleh rymon23
gile ente keren banget bray, bisa lolos dari polkis emoticon-Cool
pusing bacanya bray, kebanyakan braynya sih bray emoticon-Ngakak
Si manusia bray emoticon-Busa
gw kira si sabun cair.. di cariin mamaknya emoticon-Hammer2
wkwkw emoticon-Ngakak gue bray yeee bray haha
anak mana lu bray
pusing bray baca postingan kejar2an ente emoticon-Ngakak
lumayan seru, bray... untung kaga ditendang ente bray...
emoticon-Takut
Halaman 1 dari 7


×
© 2022 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di