CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / News / ... / Forex /
apdet treding akun geratisan
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52a29737bccb17b1338b45e1/apdet-treding-akun-geratisan
Halaman 21 dari 57
Quote:


ora ono sing apded maneh ganemoticon-Ngakak
mlebu neng wwwdotarafxdotcom/platform.php
Quote:


aku yo podo emoticon-Cape d... (S)
konsen ning sak akun wae ah

lha wong tinggal 1 tok geratisane emoticon-Ngakak
Quote:


kakean akun ra iso fokus emoticon-Ngakak
Quote:

Ho oh
Bener banget kang emoticon-Hammer
Dadi ngejar setoran lot
emoticon-Ngakak
Quote:


emoticon-Ngakak
enak neh nek ono gretongan sing ngekeki bonus kompensasi lot emoticon-Ngakak

mesti akeh sing daftar emoticon-Ngakak
enek sing anyar pora kang?
ono geratisan $40 soko nista perek
eh, instaporek
verified ALL CLIENTS.mbuh rak reti nek client sing mbiyen jek biso entuk opo orak
leverage 1:200
dibutuhke 400 lot insta = 40 lot standar nggo wede
Diubah oleh golek.duit
Quote:


lingnge opo gan?
roboforex aneh gan emoticon-Ngakak
ane dah lolos verifikasi level 1 dan 2
udah dapat kupon bonus juga di email.tapi begitu ane masukkan kupon.gak bisa masuk.
nanya ke teman teman juga banyak yg ngalamin kek gitu emoticon-Ngakak
mungkin kah robo porex udah miskin ya emoticon-DP
Spoiler for roboporex udah miskin:
Quote:


kangge peserta anyar tok kayake kang

Quote:


hubungi cs nya gan emoticon-Big Grin
Diubah oleh banjarfx
Quote:


Coba kupone ijolan kang
Njenengan nganggo kupone koncone njenengan
Lha koncone njenengan nganggo kupone njenengan
Quote:

percuma gan emoticon-Big Grin
dah nyoba emoticon-Ngakak

Quote:


emoticon-Ngakak koncoku maksude mung namane thok emoticon-Ngakak
akune yo akunku kabeh emoticon-Ngakak
erik. was here emoticon-Cool
Ralat nista perek
Bonus : $40

Nek leverage 1:200 cuman entuk $40 podo wae bunuh diri emoticon-Hammer
Diubah oleh golek.duit
Quote:


Yen brokere nista porex, ane gak tertarik blas kang, ane kapok nganggo broker sing abang iki, akeh masalah.....

Quote:


kekny sih gitu gan
gua dapet 2 kupon ga bisa di masukin semua
yg satu invalid yg satu ternyata udah ada yg make
lah trus sistimnya gimana sih roboforex itu,masak satu kupon di bagi2 ke 10 member?
Quote:


Podo emoticon-Ngakak
Quote:

tak kira sih gan emoticon-Big Grin
si roboporex kejebolan dana besar dari program dia.bayangin saja tiap acc gretongan propit 50% x $15 :$7.5
kali berapa tuh yg berburu gretonganemoticon-Ngakak
pengalamanku si iso propit ratusan persen emoticon-Ngakak
Quote:


wuih sangar emoticon-Matabelo
cepet sugih to kang


Quote:


koyoke brankase jebol om...emoticon-Ngakak

yg diatas baru itungan kebobolan profit yg digondol pasukan tuyul berani mati... blm keitung kebobolan komisi refferalnya (salahe brokere dewe nganggo acara ngeke'i komisi refferal barang).. sing arep nguber rebate khan tinggal daftar lewat link refferale dewe+bongkar pasang locking bertubi2... emoticon-Ngakak

lek ono sing arep daftar jal ojo lewat link-ku sing neng kene..langsungan moro neng web'e ae...aq kuatire ojo2 link refferalku kui sing wis di blacklist goro2 postinganku neng kene wingi...:
http://www.kaskus.co.id/show_post/52...238b477b/309/-
emoticon-Ngakak
pengalaman kyk neng fxop*n mbiyen akunku di suspend keno razia oknum supporter, goro2 clientku isine tuyul tok ga ono wong'e emoticon-Ngakak

emoticon-Ngakak
Diubah oleh thlorazine
Quote:


mafioso emoticon-Matabelo
ajari aku kang
Halaman 21 dari 57


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di