CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All /
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 10
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/529c45bcbdcb17365b0001e7/176917691769-kaskuser-regional-cianjur---prime-id-only-and-read-the-rules-first-176917691769---part-10

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 93 dari 501
teu karaos waktos teh nyerelek siga hordeng
di kibring kibring ka tiup angin nyoledat cahya matahari nyeureud kanu mastaka emoticon-Hammer2
wilujeung siang Krc
Quote:


adau wilujeung jibrug ya sayang :mahos
sabaris deui ngarah jd dua emoticon-Big Grin
Quote:


mnding keneh
sareng indung budak atuh kang
mlm sunnahan nya emoticon-Malu (S)
Quote:


kang susu dua rebueun karetan
tong di pelastikan emoticon-Ngacir
pangluhurna uy
aynamah rada lancar deui
ngaskus na hape oge emoticon-Cool
hanjakal eu aya sasaha emoticon-linux2
ass... baraya KRC sadayana emoticon-Matabelo
kumaha daramang dulur dulur sadayaemoticon-Thinking
Quote:


kumaha tos jalan2 teh kang emoticon-Big Grin

Quote:


alhamdulillah damang kang
hayu ah urang magriban hula emoticon-Ngacir
hayu sadayana urang netepan magrib hula ka masigit
emoticon-Ngacir2 emoticon-Ngacir
Quote:


walikumsalam kang
alhamdulilah abdimah sae keneh emoticon-Malu (S)
kumaha didinya usum hujan emoticon-Big Grin
Quote:


wilujeung kang
didiyeu mah tos kaliwat emoticon-Ngacir

Quote:


bujeung kang
pan dinten aynamah damel emoticon-Malu (S)
Quote:


oh kitu kang
nya sakabujengna we mun libur damel emoticon-Malu (S)
wilujeng enjing ah kasadayana
wilujeng weekend
emoticon-I Love Indonesia emoticon-I Love Indonesia
Quote:


wilujeung enjing oge kang
kumaha damang ?
Quote:


alhamdulillah pangestu
aduh kamana hungkul kang meni lawas tilawas tara ameng kadieu emoticon-Bingung (S)
Quote:


nyaeta kang
nembe tiasa ol deui ieu teh emoticon-Hammer
Quote:


sigana nuju sibuk di RL yeuh emoticon-Big Grin
kumaha atuh bisnis domba lancar kang emoticon-Big Grin
halo halo Cianjur emoticon-Big Grin
kumaha daramang?
Quote:


eh aya kang angling
meni rada rea yeuh invasi ti garut emoticon-Big Grin

abdi mah alhamdulillah damang
kumaha atuh sawangsulna emoticon-Bingung (S)
Quote:


alah meni invasi siga perang wae emoticon-army emoticon-Ngakak (S)
alhamdulillah damang emoticon-Big Grin
usum naon di Cianjur kang?
lumayan lah sakieumah
buat donlot nasi goreng mah dalam hitungan detik emoticon-Genit
Spoiler for :
Halaman 93 dari 501
GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di