CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All /
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 10
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/529c45bcbdcb17365b0001e7/176917691769-kaskuser-regional-cianjur---prime-id-only-and-read-the-rules-first-176917691769---part-10

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 90 dari 501
Quote:


panya teh lenyap dai yeuh
hor gening aya ngabales dai emoticon-Big Grin

ieu sareng orang ancol kang caket kandang sapi emoticon-Malu (S)
Quote:


emoticon-Ngakak
tebih gening kang
mampir atuh ka bumi abdi di
handapeun bujalemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Quote:


muhun engkin abdi nyimpang ka akang da caket ieuh
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

kang kinten2 didinya harga VGA mirah teu pami di bandingkeun sareng harga didieu emoticon-Bingung (S)
wilujeng wayah kieu warga KRC emoticon-Big Grin
nganjang ah kadieu, sugan disuguhan emoticon-Malu (S)
kumaha daramang?
Quote:


alhamdulillah damang kang
eh ieu sareng saha timana nyak emoticon-Bingung (S)

aduh teu aya nanaon kang didieu mah mung aya kopi hungkul bari jeung kengeng nganjuk daih emoticon-Malu (S)
Diubah oleh tonghelove
Quote:


sareng orang garut kang emoticon-Cool
wios kang kopi hungkul ge, di dieu aya goreng sampeu, bade?
Quote:


waduh gening tebih ti garut nyak
sok atuh alungkeun kang gaduh goreng sampeu mah
sakantenan alungkeun sareng domba na emoticon-Ngakak (S)
Quote:


alungkeun cangkangna ieu teh kang? emoticon-Ngakak (S)
alah dombana teu aya kang, aya sih, tapi di kandang batur kang dombana, mun dikirim kadinya ke abi dibuligiran terus diarak keliling kampung emoticon-Berduka (S)
Quote:


ulah atuh cangkangna mah kang emoticon-Ngakak (S)
wah rame atuh kang ari kitu mah siga ngadulag wae ngarak keliling kampung
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
naha jempling keneh nyax
malem jumaahaan kitu
emoticon-Bingung
Quote:

wilujeng wayahkieu oge kang
ieu sesepuh garut nembe hol deui yeuh emoticon-Big Grin
kamana wungkul kang? emoticon-Big Grin

Quote:

emoticon-Request
abdi karehol kang emoticon-Big Grin
Cik araya teu nya ?
Bari nungguan bola ngepost heula ah emoticon-Big Grin
Quote:

emoticon-Request
abdi aya kang emoticon-Big Grin
aya bola dimana kang? emoticon-Malu
wow KRC tos part 10 deuiemoticon-Matabelo
pleswanemoticon-Blue Guy Peace
sepi geuninganemoticon-Cape d... (S)
uih deui we ah_____________emoticon-Ngacir


606
emoticon-Paw
Quote:


nya kamarana nya asa jarempling emoticon-Bingung (S)

maenya kedah monolog ieu teh ?
Quote:


pasti ngantosan celsi nya ?

Quote:


seueur bola mah di tukang kaput, eh emoticon-Malu (S)

Quote:

liga inggris kang
di tv kang emoticon-Big Grin
Quote:

hayu atuh
urang sina part 11 emoticon-Wink
Quote:

abdi aya
bari nonton bola emoticon-Wink
Halaman 90 dari 501
GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di