CARI
KATEGORI
KATEGORI
Pengumuman! Mau Saldo GoPay? Yuk ikutan Survei ini GanSis!
Home / REGIONAL / All / ... / Banyumas /
Jam Kalong Banyumas 22.00 - 04.00 - Part 1
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/524eebf817cb17ec42000001/jam-kalong-banyumas-2200---0400---part-1

Jam Kalong Banyumas 22.00 - 04.00

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 214 dari 501
Quote:


aja galau2 lah.
pada ming bukateja baen ngeneh,tek sajeni kopi ireng
Quote:


deneng malah mboten sih
Quote:


duh jan
ora doyan kopi je
Quote:

iya koh temenan jajal gan posting neng tantang mimin tkp
Diubah oleh dananghanip
Quote:


tantang ngapa
anu wes tau ketemu ikih emoticon-Stick Out Tongue
Quote:


sangar ya wis bisa poto bareng karo mimin rika gan emoticon-Selamat
______________________
pamit lah gan wis ndalu emoticon-Malu (S)
Quote:

bati wes meh setahun emoticon-Big Grin
Quote:

keremu karo aku wis durung emoticon-Big Grin

Quote:

turu gan emoticon-Big Grin

Quote:

wis turu durung emoticon-Big Grin

Quote:


arep kie
Nunggu liga chapion kesuen emoticon-Big Grin
Quote:


ya wis kiye be aku arep turu lah emoticon-Big Grin

ngantuk emoticon-Ngacir
apa apaan sih kie yah lik emoticon-Ngakak
ana wong sangar ora kie emoticon-Cool
Melu mantau sinambi ngangkring emoticon-Big Grin
Quote:


Nyong udu sangar tapi sepuluh emoticon-Hammer
Kayane sepi kiye lah emoticon-Embarrassment
kencooot
njajal tilik umah anyar,mbok diwei cendol
Quote:


umahe tes kenang ngapa gan deneng ditiliki emoticon-Malu (S)
Quote:

iyaiekoh
aku yawes ngantuk
Quote:


mbuh apakiye koh
aku ya pengen jajal lah emoticon-Big Grin
Quote:


meh ngapa golet sangar sangaremoticon-Big Grin
Halaman 214 dari 501
GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di