CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Games / ... / PC Games /
[Steam] Agarest - Generation of War
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/51ac2c52611243517c000006/steam-agarest---generation-of-war

Tactical J-RPG on Steam


Quote:

About
Quote:

Screenshots
Spoiler for screenies:

Video
Spoiler for video:

System Requirements
Quote:

Steam
Quote:

Download

Quote:
Diubah oleh texhnolyze
Halaman 1 dari 6

Agarest Generation of War Zero

[Steam] Agarest - Generation of War


UNCOVER THE EPIC STORY PRECEDING #1 SELLER, AGAREST: GENERATIONS OF WAR

Following hot on the heels of the number 1 top selling epic SRPG “Agarest: Generations Of War”, Ghostlight are proud to announce its prequel “Agarest: Generations Of War ZERO” bringing an enticing blend of in-depth strategy and epic multi-generational storytelling to Steam!

...From the void, the gods of darkness and light created Agarest, a most perfect and divine world. As the generations passed, paradise sadly fell to the ravages of time. War darkened the skies and Agarest soon became a torturous hell as the gods divided and immense armies clashed, desecrating the once beautiful land…
After many years with the war in deadlock, Sieghart, a young officer loyal to the armies of light, passes through the scarred mountains on a perilous mission. There, he meets a strange girl and unknowingly changes the fate of the world forever.

  • Watch the story unfold as you battle the enemy hordes in over 80hrs in a compelling and innovative turn based-based combat system
  • Choose the path of Darkness or Light through a truly epic story, spanning multiple generations
  • Build your ultimate army of warriors and master Extra Skills, Special Arts and Over Kills to defeat colossal enemies!
  • Use the all new Card Skill System to create your hero’s unique persona.
  • Featuring stunning new and beautifully animated character portraits.
  • The Soul Breed System returns! Unite with your chosen bride to shape the fate of the next generation of heroes

Steam
Download
Diubah oleh texhnolyze

IGN Review

The Verdict
Record of Agarest War is a traditional strategy RPG that has a few nice perks but stumbles enough to keep it from greatness. It's being marketed as an erotic SRPG, but in reality it's actually very tame. A little cleavage is all you're going to see here. I would rather it have gone more over-the-top with its sexuality, as that would have made it a more unique experience. But if you're a fan of the genre, Agarest War will provide a very long adventure that spans generations.

[Steam] Agarest - Generation of War

http://www.ign.com/articles/2010/05/...est-war-review
[Steam] Agarest - Generation of War
kalo diliat dari SS nya mirip final fantasy tactics ya gan?
wuihhh emoticon-Matabelo

jarang-jarang ada game tactic begini di pc emoticon-Matabelo,m wajib ditamatkan sampe ke akar-akarnya
Quote:


iya gan
tapi ada campur turn based rpg juga
tapi overall sih lebih ke tactic
sudah keluar om versi PC nya dari steam
gw jg lagi nyari2 link donlod nya neh
maklum mau gratisan aja emoticon-Ngakak

nevermind 4 oct
Diubah oleh frayseer

Sudah PO dari Steam, lumayan lagi diskon dan dapat beberapa DLC walau cuma komestik aja kayaknya

Coba lihat perubahan dari versi konsolnya dari forum2 dan pernyataan pengembangnya ternyata cuma sedikit. Cuma area yang dark pas di dungeon diterangin dikit plus mouse and keyboard support. Tapi karena PS3 dah mokat dan kepingin maen JRPG lagi, ya ini aja dibeli dah

Kalau dah keluar, tolong yang sudah maen bagi2 tips dan triknya ya gan
jrpg for pc emoticon-Big Grin

well, portingan ps3/x360 sih tapi tetep aja emoticon-Big Grin klo kata temen gue buat yg versi console ada konten eroge-nya, ada yg tau ga di pc ada jg ato ngga?
masih diskon nih di steam emoticon-Big Grin
tapi kalo main Tactic RPG kaya gini mending bajakan aja <-- Sesat emoticon-Hammer
percuma kan, ga ada multiplayer nya emoticon-Ngakak (S)
kangen banget nih gw maen RPG2 yg model2 gini.. emoticon-Frown

blm keluar ya tapi skrg.. emoticon-Bingung

tunggu aja deh sambil subscribe emoticon-coffee emoticon-linux2
grafik 2d tapi file sizenya nyampe 10gb emoticon-Najis (S)
akhirnya ada juga game tactic buat PC
nunggu bajakan aja deh
emoticon-Angkat Beer
jadi pengen maen game bginian lg, kangen masa2 masih pake seragam sekolah dulu. main ginian mpe seharian ditemani Alfalink (buat translate) emoticon-Ngakak
Quote:


4 oktober gan emoticon-Big Grin
beli sekarang diskon 20% emoticon-Ngakak (S)

Quote:


jalan ceritanya yang bikin gede size nya emoticon-Hammer

Quote:


All hail bajakan!! emoticon-Ngakak (S)
Nyimak dulu gan
Dan pejwan ane tutup
Diubah oleh ddraig76
Quote:


jatohnya jd 160rb-an ya?
ane lg cekak nih, abis PO FM14.. emoticon-Frown
Quote:

jatuhnya $15,99 = 183 908,046 Rupiah Indonesia wkwkwk
JRPG? +English? +PC? = hell yea!

Tp kok masi TBA ya....
Quote:


group buy aja yok beli yang aslinnya pake offline mode dari steam emoticon-Embarrassment
kayak trik ngakalin fm 13 emoticon-Embarrassment
Halaman 1 dari 6


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di