KOMUNITAS
Home / FORUM / All / Sports / ... / Soccer & Futsal Room /
░▒▓█ Arema Indonesia || Aremania Kaskus || Season 2012-13 █▓▒░
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50f6ce37562acfac77000013/arema-indonesia--aremania-kaskus--season-2012-13

Sejarah

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 97 dari 187
Quote:


Lho kog mek optimis runner-up sampean sam?
Wonk coach.e ae sik optimis juara kog emoticon-Big Grin
Quote:


coach sing endi iki ... coach nawi tah? emoticon-Ngakak (S)

lek jare ayas runner up ae wes apik kok .. emoticon-Big Grin
trus musim ngarep pelatihe ganti ae ...
ben gak monoton ..emoticon-Big Grin
Quote:


Diganti Gurning a sam pelatihe?
Dijamin greget wez lek dicekel wong iku, gak bakal monoton
emoticon-Ngakak
Quote:


sopo ae pelatihe lek Jenderale pancet si "Egi wonderkid" yo maene pancet emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
spesialis operan mematikan (mateni koncone) emoticon-Ngakak
gan boleh gabung gak
ane newbie di kaskus emoticon-Malu (S)

ane gnaro ngalam pisan gan
SALAM SATU JIWA AREMA INDONESIAemoticon-I Love Indonesia (S) emoticon-I Love Indonesia (S)
Quote:


jupuk pemain model Okto utowo Andik ae. Egi Longpass, pemain2 loro iku kongkon mlayu ngarep, pemain liyane tunggu popok karo pupuk bawang :linux:
Quote:


okto opo andik iki ancen playune kesit sam ambek lincah maneh kera 2 iku tapi gak enake crossinge seng emoticon-Cape d... (S) saaken strikere wes siap nrimo opo nyundul bal eh ladalah crossinge malah ngaceng nduwur emoticon-Hammer (S)

arema kapan niame iki..??kesuwen prei selak kaku kabeh likise ngkok emoticon-Big Grin

eiyo kabare sunarto cidera hamstring yo mari mbelo timnas CMIIW..?? emoticon-Bingung (S)
Quote:
crosinge okto kipa lek gwe niam american footbal sam, di itung gol lek liwat dukure gawang emoticon-Ngakak emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak

mbeber berita ah, cekno ga ipes emoticon-Embarrassment

Quote:


sumo, susah mupon emoticon-Malu


Quote:


Hidup Rawon! emoticon-Angkat Beer
Quote:


lak robert mbalek , apa kabar karo idolane nawak2 ndek kene emoticon-Thinking

EGI WONDERKID emoticon-Ngakak (S)
Quote:


Masa lalu, biarlah masa laluuuu~

Enakan arema mbalik dadi tim medioker, isine pemain muda lokal jiwa singa, maine niat, ga cuman karena uang tapi karena pride, sg ndukung yo niat, dadi siji gak xuman karena menangan utowo pemaine bintang, gak membanggakan komunitas sendiri2. emoticon-Angkat Beer
Quote:


ummm...

hesteg sing cocoj gawe kalimat d nduwur iki...

ummm...

oh iyo bener..

#ManutPeyan
Quote:


emoticon-Nohope

Iku kan in my humble opinion emoticon-Embarrassment
emoticon-Ngacir
Quote:


koyoke banteng muda tas ngalup...
iku ae wes di permak, 8 - 10 tahun maneh dadi singa ASIA

Spoiler for "berita":

sumber

#gkadayginstan
Diubah oleh samkiwa
Dua Bintang Persela Ingin Gabung Arema Cronous
*sek enek ae seng nyebut AREMA Cronous emoticon-Nohope

Quote:


Mugo2 guduk PHP emoticon-Embarrassment

Insyallah musim ngarep iso terealisasi emoticon-Embarrassment
Quote:


utujes lek lopez ambek fabiano gabung

tapi bukane fabiano kolem persija ?

trequartista sangat dbutuhkan arema

selama iki maine kacau bin balau
Quote:


Pilih endi sing arep dibuwak gawe ngentukno loro iku, THierry Gathuessy, Keith Kaymba opo Beto Goncalves emoticon-Big Grin
Quote:


Lek aku se sentimen karo gonzales, jadi mending sg dibuwak gonzales emoticon-Big Grin
nunut lewat intermezo nawak
Rahmad yang dermawan ngasih banyak gol sama tim tamu emoticon-I Love Indonesia (S)emoticon-I Love Indonesia (S)
Quote:


emoticon-Toast gan
tengahe ga masyuk
bustomi kurang berani bawa bola
Halaman 97 dari 187
×
© 2022 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di