CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Solo /
[Lounge Regional Solo - Special Edition] #PrayForMochi - Part 1
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5181163105346ae16b00000c/lounge-regional-solo---special-edition-prayformochi---part-1

[Lounge Regional Solo - Special Edition] #PrayForMochi (Cengengesan ning Sembada)

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 206 dari 249
Quote:


wes musafir.. jihat mneh... emoticon-Cool
ngko mampir mie ayam wetan Jombor..emoticon-Genit:
Quote:


jiyan niat tenan mokahe emoticon-Ngakak
Quote:

wes wayae......emoticon-Ngacir
walik aja emoticon-Berduka (S)
Quote:


Kok malah diwalikemoticon-Cape d... (S)
Waliks.....emoticon-Cool
buko ro opo kie enak e???
Quote:


Mumpung neng Solo...meh.. neng sebelahe Lorin, sate Jamu cucok ora...?


emoticon-Hammer2
wakakakakkaka ampun mbah.. mboten remen sate jamu...

menawi dipisah kulo purun mbah... sate piyambak jamu piyambak....

emoticon-Sorry
Quote:


emoticon-Ngakak
mumpung Ts -se neng sebelah antri takjilan...
ne ana malah ngejak ngkoemoticon-Cape d... (S)
Quote:


Lha nang mejo mangan ono lawuh opoemoticon-Malu
Quote:


gorengan swiwi karo pupu pitik..cilik-cilik...emoticon-Smilie
karo sambel wae...emoticon-Big Grin
Quote:


wakakakakka nak no nitip... ntar dibawa pas merapat mbah... heheheh takjilane lho... dudu sate jamu ne...


Quote:


hehehehe durung nilik i gan..... jik neng ngarep lepi.... kayane meh nggawe kolak wae lah....
Quote:


tak kiro kimcil mbah sing cilik cilik kuwi....
permisi

emoticon-Ngacir
Quote:


rung buko...emoticon-Ngakak
masa mbahas kuik..emoticon-Big Grin
Quote:


Melu....emoticon-Ngacir
Quote:


monggo......


Quote:


hihihhiihhihii......emoticon-Ngacir
Quote:

Nggone sebelah ndi, kang...
Neng solo Akeh sek tutup

Quote:

ben ketok resik halamane emoticon-Big Grin
Quote:


nrasani ig emoticon-Cape d... (S)
lha sido nggabrul takjilan mesjid ngarepan ora emoticon-Ngacir
Halaman 206 dari 249
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di