CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / News / ... / Militer /
Rusia siap kembangkan sistem pertahanan udara jarak jauh dengan Turki
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5198d38fe474b47d6a00000c/rusia-siap-kembangkan-sistem-pertahanan-udara-jarak-jauh-dengan-turki

Rusia siap kembangkan sistem pertahanan udara jarak jauh dengan Turki

LIMA (Peru), May 19 (RIA Novosti) – Russia is ready to develop jointly with Turkey a long-range air defense complex based on S-300 surface-to-air missile systems, state arms seller Rosoboronexport head Sergei Ladygin said on Sunday.

Turkey launched a tender for the purchase of long-range air defense systems long ago but no winner has been announced to this day.

“Russia is ready to offer as part of the tender a joint Russian-Turkish product based on the Antey-2500 system [the export version of the S-300 system]. For example, to mount the air defense system on the Turkish chassis,” Ladygin said at the weapons exhibition in the Peruvian capital of Lima.

Rosoboronexport has also proposed that Russia and Turkey join efforts to promote this air defense system on the markets of third countries, he said.

“That is, it is possible to discuss selling the license for the production of this system in other countries of the world,” he said.

The advanced version of the S-300 missile system, called S-300PMU1, has a range of over 150 kilometers (over 100 miles) and can intercept ballistic missiles and aircraft at low and high altitudes, making it effective in warding off air strikes.

The S-300V/Antey 2500 (SA-12 Gladiator/Giant) consists of a new command vehicle, an array of advanced radars and up to six loader vehicles assigned to each launcher.

Rosoboronexport has also offered to supply Sukhoi Su-35 Flanker fighter jets to Brazil outside a tender for the purchase of modern weaponry, Ladygin said.

Russia with its Su-35 fighter jet withdrew in 2009 from the tender's short list, which now includes Sweden with Gripen, the US with F-16 and France with Rafale.

“Although Russia has withdrawn from the tender, we nevertheless made a parallel offer to Brazil for out-of-tender participation with Pantsir missiles and Su-35 fighters. Our proposal is being examined,” he said.
Russia is ready to transfer the entire technology for the Su-35 production, he said.

“We are ready to transfer 100 percent of the technology for producing the Su-35 fighter, even with the elements of the technology for the fifth-generation aircraft,” he said.

The Pantsir-S, produced by Russia's KBP, is a gun-missile system combining a wheeled vehicle mounting a fire-control radar and electro-optical sensor, two 30-mm cannons and up to 12 57E6 radio-command guided short-range missiles, and is designed to take on a variety of targets flying at low altitudes.

The Pantsir can engage targets up to 20 km (12 miles) by missiles and 4 km (2.5 miles) using cannons, KBP claims.

The export version of the system, Pantsir-S1, has been sold to the United Arab Emirates, Syria and Algeria.

The Su-35 multirole fighter, powered by two 117S engines with thrust vectoring, combines high maneuverability and the capability to engage several air targets simultaneously using both guided and unguided missiles and weapon systems.
The aircraft has been touted as "4++ generation using fifth-generation technology."

Rosoboronexport also intends to sign a contract by the end of the year with Peru to supply 24 Mil Mi-17 helicopters, Ladygin said.

The Mi-17V-5 is designed for utility cargo work and can carry up to 36 passengers or four tons. The machine features advanced multifunction cockpit displays and upgraded TV3-117VM engines.

The Peruvian army currently operates about 100 Mi helicopters.

http://en.rian.ru/military_news/2013...stem-with.html

Saingan ma Bavar emoticon-Cool
Thread sudah digembok
Halaman 1 dari 2
wow S-300emoticon-Matabelo

ngarep banget ane kita punya dan mau lisensiemoticon-Berduka (S)
usaha membeli akses Bosphorus? meredam persebaran rudal? Turki dah cape jilat pantat NATO?
tawaran lama yg belum menghasilkan apa2 emoticon-Peace

Quote:


Naa...coba ditawarin dimarih emoticon-Ngacir
buat jual SU-35 ke Brazil, Rusia rela ToT 100% pembuatan
emoticon-Matabelo
Quote:


tambah ga menghasilkan apa-apa emoticon-Stick Out Tongue

udah janji setia dan cinta mati sama kroya emoticon-Cool
Quote:

Quote:

nambah nangis darah nich lisensi Su-35 dan S-300emoticon-Berduka (S)
Quote:


Barang idola ente semua tuh bos emoticon-Ngakak

Ingat ente ane pasti ingat SU35 + S300/400

hmmm SAM jarak jauh... disini mikirnya masih "pesawatVspesawat" ama "SHORAD Strong"..ya nggak bakal ada itu modelnya SAM jarak jauh.

Nah lo , sekutu pada kelabakan hahahhaa emoticon-Ngakak
lisensi KW dulu...akhirnya joint production yang ori emoticon-Malu (S)
BTW, bagaimana dengan sistem pertahanan rudal balistik NATO yg katanya diletakkan diwilayah Turki ??
Turki ini kanan kiri oke. Sama nato jalan. Sama papa bear jalan juga. Kayak negara kepulauan terbesar...
Quote:


jangan gan gak baik buat keseimbangan kawasan emoticon-Malu (S)


bisa dibayangkan seandainya TNI punya s-300 bakalan gempar seasia pasifik emoticon-Malu (S)
Quote:


semua yg ngerti dunia militer pasti sama kaya agan, berharap kapan negara nya mempunyai sistem pertahanan yg minimal sama kaya S-300 emoticon-Matabelo
cmiiw
Quote:

Quote:

kalo barang geje kayak Su-35 + S-300/S-400 pasti bikin kesengsememoticon-Genit
Quote:

udah om jangan bikin nambah nangis darahemoticon-Berduka (S)
Quote:

bodo amat viernam aja punya kokemoticon-fuck2

Diubah oleh wahyubison
ayo iming2i blok minyak ... demi SU35

Spoiler for su35:
joint kelola bareng blok minyak gimana ? ....

kalo ada yang kasih nota protes, bilang aja " RUSSIAN GIVE ME 100% TRANSFER OF TECHNOLOGY SU35"
that is very amazing ... emoticon-Malu (S)

please, open you eyes ... taepodong in southeast asia may be can be truth for next years ..

emoticon-Matabelo
Berarti Turki nggak terlalu yakin dengan kinerja Patriot yach, emoticon-Malu (S):

Tapi herannya disini nggak ada yang ngeliat biggest pictures at here, ada yang mencurigakan dari upaya pendekatan Russia ke Turki ini. Bukannya mereka itu (Russia) cenderung dekat dengan Yunani dan Balkan State lainnya, yang notabene arch enemy dari Turkiye, dan setahu ai hubungan bilateral Turkiye Russia nggak bagus bagus amat,malah cenderung musuh besar Turkiye itu Russia vis versa, mereka sharing beberapa isu kronis macam isu Nogorno Karabakh war, lalu Azerbaijan, Georgia dan juga masalah pengakuan atas Armenian Genocide, dan bila tiba tiba Russia menawarkan sharing product andalannya dengan Turkiye ada sesuatu yang diincar Russia dari penawaran ini. Dan tebakan ai adalah Russia ingin agar Turkiye mencabut dukungannya kepada FSA di Syria, dan berbalik mendukung rezim Assad. Tapi itu cuman teori konstipasi dari newbie hina dina ini.
Quote:


Rusia siap kembangkan sistem pertahanan udara jarak jauh dengan Turki

patriot jalan terus sudah teruji qo bisa nangkis qaher...
Quote:


bukannya kebalik turki berharap rusia mencabut dukungan kepada assad ?emoticon-Bingung (S)
Quote:


Quote:

hmmm.........impian mas wahyu moga2 terkabulemoticon-Recommended Seller, too good to be TRUE emoticon-I Love Indonesia (S),
Rusia siap kembangkan sistem pertahanan udara jarak jauh dengan Turki
Halaman 1 dari 2
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di