CARI
KATEGORI
KATEGORI
Pengumuman! Ikuti Surveynya, Dapatkan Badge-nya! Klik Disini
Home / REGIONAL / All /
?? Regional Garut ? Kota Intan Pangirutan ? [PRIME ID ONLY] ?? - Part 3
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/51904d7c6212433232000008/regional-garut--kota-intan-pangirutan--prime-id-only----part-3

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 3 dari 501
emoticon-Sundul Gan (S). . . . . wilujeung wnjing baraya sadaya . . . . . emoticon-Sundul Gan (S)

emoticon-Kiss (S) emoticon-coffee emoticon-Kiss (S) emoticon-coffee emoticon-Kiss (S) emoticon-coffee emoticon-Kiss (S)

MANTAP
tos ngalih oge geuningan

Sampurasun

Wilujeng enjing kasadayaanaaaa.. Hohoo.. Rorompok enggal yeuhhhh... Aaah teu pekiwan ieu..

emoticon-Mewek
Quote:


muhun yeuh mang git anu di antos- antos datang oge nya ti pasir gogog emoticon-Cape d... (S)
alhamdulilah mang git nuju ngaringkuk iye teh dinu simut emoticon-Malu (S)

Quote:

okee nuhun kangmas emoticon-Kiss (S)
ane liat dulu mod emoticon-Ngacir

Quote:

beu kamana wae atuh mang ya
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Wuiiiihhh....
Mantep yeuh KRG bumina enggal deui
emoticon-2 Jempol:


Quote:

Abi oge nembe terang mang ya emoticon-Big Grin
Anu ieu mah mantep pisan, mun ceuk mang tobi mah 1080p
ngagurubug mode=ON emoticon-Cape d... (S)


Quote:

Hey kamuh berdustah deh
kite kite bersenang senang dirumahkuh
emoticon-Sorry


Quote:

Helow mang alez, batikna tos digentos acan? emoticon-Big Grin

Quote:

Postkuh kamu curi :'(
Diubah oleh yudidee
Quote:


2X24 jam nu post di page one teu update
mangga ditindak lanjuti weh, di gentos post na kunu aktif + kersa update mang

Quote:


mangga eta mah dilajeung mang . . . .
bade dobol atanapi tropol ge sim kuring mah ngiring bingah emoticon-Kiss (S)


Quote:


asa isin ku waragad
keudah ngagurubug bari hokacay mah dude


Quote:


siap kang mas tsunami bata emoticon-Ngakak (S)
Diubah oleh bsurya
Quote:

emoticon-Takut

Quote:

emoticon-Ngakak


Aya nu tingaleun kabel kabel ponok emoticon-Stick Out Tongue

Diubah oleh yudidee
yes page one > poyoul < menghilang jeung teu kabagean page one emoticon-Selamat
Quote:

Dibedil nya mang..
emoticon-Ngakak (S)
Diubah oleh damn!!!
Quote:

mang uzie, kaman basa kamari?
ieu mah di antos antos di cikajang, kalah ngeleleup gera..emoticon-Ngakak
beu telat mangkat
nu penting ttep KRG lah

emoticon-Selamat emoticon-Selamat emoticon-Selamat
Quote:


wkwk ... teu acan bah masih sono kana bau kesang na abah emoticon-Cape d... (S)
bah bah bah bah .... saelah ava na emoticon-Malu (S) abi hoyong ciga abah emoticon-Malu (S)


Quote:

kamana wae mang nu emoticon-Big Grin cigana nembe gugah nyaemoticon-Cape d... (S) ,, beh rada seger kudu nu kieu mang nu emoticon-Cendol (S)emoticon-Cendol (S)
Diubah oleh aalez
Quote:

eh kamana hela atuh mang nu..
janteun weh teu kabagean...
mangga atuh request gentosan sareng anu mejeng di pekiwan ka momod..emoticon-Big Grin
Diubah oleh sigitll
Quote:


muhun mang lez kasiangan yeuh

Quote:


ah wios teu kedah mang git
sami wae panginten emoticon-Big Grin
Quote:


muhun mang jol di page 2 weh sim kuring ge
tapi keun mang nu penting mah kompak sadayana muru pekiwan emoticon-Ngakak (S)
Diubah oleh bsurya
Quote:

maaf kan sayah cinta emoticon-Kiss (S)
ternyata bukan hanya hati yang di curi tapi postnya juga emoticon-Hammer


Quote:

siap dan emoticon-army
udah di laporin biar cepet emoticon-Big Grin


Quote:

emoticon-Recommended Seller


Quote:

kamana wae atuh mang
ku abdi di pilarian titadi
maklum mang aya seseuatu nu teu tertib tadi teh emoticon-Mad
Quote:

meh ka tinnggal mang nu nu aktif di pekiwan..
meh seeur nu nga update...jeng bermanfaat..
Quote:

mang ya, eta aya hiji gentosan gera jeng faishop..
da eta mah tamu..emoticon-Big Grin
Quote:

eh aya mang asep
kumaha damang mang ? emoticon-Big Grin
kamana wae atuh jadi seepeun emoticon-Big Grin

Quote:

lanjut mang mantap eta nu di pekiwan na
emoticon-Recommended Seller
amankan dulu pekiwan emoticon-Stick Out Tongue
haseum teu kabagean hiji" acan
padahal bahan geus di sayogikeun emoticon-Cape d... (S)
simpen sahajalah buat part opat
Halaman 3 dari 501
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di