KOMUNITAS
Home / REGIONAL / All / ... / Tegal /
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000006641267/gowes-mania-go-green-any-bike-welcome

Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Tampilkan isi Thread
Halaman 21 dari 28
Quote:


hayuh melu gowes emoticon-Big Grin
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Quote:


Mau gowes karo TS'e malah ora kepoto emoticon-Cape d... (S)
Quote:


Quote:


Om, foto sing ketok gede, ono ora???? emoticon-EEK!:
Fotone om kenzi cilik nemen emoticon-Big Grin
Quote:

TS'e kayane cepetan, bar dipakani bubur mules wetenge ndean emoticon-Ngakak (S)
Quote:

kayane kamerane emang mentok semono emoticon-Big Grin
Quote:

pada nggo pit balap, ketinggalan oh nyong um angger gowes bareng.. emoticon-Embarrassment
Quote:


Sing wuda klambi petakilan nemen, janjine tah lebaksiu mene tekan pom bensin pendawa klenger emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

Untung baen RSUD dukuh ringing 23 jam emoticon-Ngakak (S)
Quote:

jalane santai ka om, ora kebut2an emoticon-Embarrassment
Quote:


emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
pit'e maen balangena bae saking ora kuate emoticon-Ngakak
Quote:


emoticon-fuck3
Make single speed gak mudah bray emoticon-Hammer
Quote:


emoticon-Ngakak

Quote:


Ora moni di dalah tapi langsung di balangna emoticon-Ngakak

Quote:


Jangn manja coba emoticon-Thinking
=
Hayuh ngesuk mangkat maning....emoticon-Ngacir
haloo.. pite nyong bane bocor alus.. emoticon-Embarrassment
Quote:


Jaaahhhhh

pite bocor alus be gemboran emoticon-Nohope

Lahhhh kan pada baen karo otake ente emoticon-Ngakak (S)
^^
Bocor alus emoticon-Ngakak
=
Btw kapan touring Tegal-Pwt terealisasikan? emoticon-EEK!:

4 hari nggenjot total jarak tempuh 114km durasi 1-1.5 jam tiap pagi, kudune kuat oh emoticon-Embarrassment
Quote:


emoticon-Hammer2 saiki pite lg dimusiumna kyeh jon emoticon-Embarrassment

Quote:


ko ngenteni nyong tuku pit anyar sit um emoticon-Ngakak
Quote:


pit e sing apik sisan....mengko minder lha wis..... emoticon-Berduka (S)
kang ibnu jare pan ngonthel maring suradadi maning?? emoticon-Cendol (S)
Sedikit pengalaman sejak sebulan pit-pitan

Awal iseng pengen ngepit karena pengin meluni cah grogol sing lg mbangun roadbike, pertama kali tuku MTB Polygon premier 2.0 pas kue urung terlalu ngerti bedane MTB n road.. ketika denggo nang road tembe kerasa anteb terus gowesane juga kurang ngeh (karena asline MTB memang enak dinggo opproad)
Spoiler for Polygon:

Karena ora puas nganggo MTB sing dinggo nang road (lebih tepatnya gara2 kalah balapan karo bojoku) akhire gawe pit hibrid, lumayan enak nganggo gearset belakan MTB shimano acera terus crank depan nganggo shimano no series ukuran gede (52-48) roda ukuran 700 dinggo nang road enak bgt nggo jarak pendek juga kendali luwih gampang, reflek bs luwih cepet overall enak dinggo nang aspal tapi krasa nemen dong ana jeglukan emoticon-Cape d... (S)
Spoiler for hibrid:

Tapi karena keeenakan ngebut nganggo hibrid marai dadi penasaran karo roadbike (balap)
Akhire bongkari maning nganggo sprocket sora 8s, rd tiagra, crank tiagra, fd sora dan brifter 2300 jadilah hibrid ane dadi roadbike. Overall nggo dalanan aspal sing paling enak daripada tipe liane apa maning nggo ngebut (sayang dengkule urung kuat nemen dadi sementara top speed tembe 45km/jam) Nggo pengendalian emang madan kaku nggo manuver dalan padat tapi posisi badan bisa bervariasi n nyaman.....
Spoiler for roadbike:

Spoiler for roadbike:

Saiki wis bisa mbalapi single speede bojoku emoticon-Malu (S)
Spoiler for pit bojo:


Nah ditunggu share liane om emoticon-Embarrassment
=

Oya sing wis terlanjur tuku MTB tapi nganggone nang road ora usah meluni jejak ku cukup ganti ban bae sing alus (road) kaya sepedane sesepuh maho kie (ora usah tak sebutna namane wis pada ngerti) Insy wis luwih enteng timbang esih nganggo ban pacul emoticon-Embarrassment
Spoiler for ban road on MTB:

Spoiler for lebih dekat:


=
Hayuh mbokan ana sing pan bareng2 ngapit pm ya emoticon-Cek PM (S)
Quote:


emoticon-Ngakak mbokan ana sing pan ngedol awak2an pite oh.. rika tak peseni ka emoticon-Embarrassment
Quote:


tanggane aku, man talban, kae pan adol awake becak, mbokan rika minat oh...becak kan ora digenjot ora rubuh.......
Quote:


emoticon-Ngakak ciyuuuss? miapah?
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Halaman 21 dari 28


×
© 2022 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di