CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Tegal /
๑۩۞۩๑Lesehan Poci Regional Tegal๑۩۞۩๑- - Part 3
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000015770381/36651769175817693665lesehan-poci-regional-tegal36651769175817693665----part-3

๑۩۞۩๑Lesehan Poci Regional Tegal๑۩۞۩๑- - Part 2

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 200 dari 215
Quote:


Hahaha hal biasa, dopost adalah anugrah emoticon-Embarrassment
Quote:


kuot balik
salim ndisit karo mbah emoticon-shakehand
sing bar olih dorprice HP emoticon-Ngakak (S)
Quote:

pimen kabare kang?
lg ngapa kye?
Quote:


wedi ngko di seneni nino emoticon-Takut (S)
saprol saiki wis selingkuh karo adie emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
Quote:


iya kwe alhamdulillah olih hp
tp mau sing ngawa doorprice hp ora bisa teka
dadine mbesiki aku ngenteni kabar seka RL pan njukut hp nang endi
Quote:


berarti HP ne drung balekna sampeyan kang ?
sing gawa dorprice spa sih ? emoticon-Thinking
Quote:


berati dugaanku bener kih ana cinta segitiga antara ente, saprol karo adi ckckckc
Quote:

iya durung, tp mau om weim segera ngabari kok
jare seka donatur hp om birawa
mau ora bisa hadir halal bi halal
Quote:


Quote:


monggo tak pamit ndisit
wis ngantuk nemen
ngesuk ketemu maning nang kene ya emoticon-Ngakak (S)
Quote:


Jebulnya aku di quote emoticon-Malu (S)
Alhamdulillah sehat, lagi kaskusan kieh emoticon-Big Grin
Quote:


Quote:


oke om
met beristirahat emoticon-Big Grin

Quote:


wonge wis off plo emoticon-Embarrassment
Quote:


Ben leren ngko ndak kekeselen emoticon-Big Grin
Quote:


mau kondo
jare kamis meh mangkat malang emoticon-Big Grin
balik tegal kapan plo ?
Quote:


Quote:


Quote:


ana apa kiye emoticon-army:
Quote:


Walah wis pan balik ya emoticon-Berduka (S)
Sak mareme blek emoticon-Big Grin
Quote:


ya plo, pan jaga warteg maning emoticon-Berduka (S)
hura usah turu plo tak kancani sampe esuk emoticon-Ngakak (S)
Quote:


sepu mudun gunung emoticon-Takut (S)
medeni nemen kyeh emoticon-Takut (S)
Quote:


Laka apa apa gan emoticon-Big Grin

Quote:


Ora turu ngantuk oh emoticon-Big Grin
Quote:

ko pada tau c akika ama bang saprol emoticon-Genits

Quote:


wingi melu HBH ora um jon?
Quote:


Quote:



sepuh turun gunung ๑۩۞۩๑Lesehan Poci Regional Tegal๑۩۞۩๑- - Part 3
Halaman 200 dari 215
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di