alexa-tracking

[SHARE] Tempat Makan di Surabaya

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000006137033/share-tempat-makan-di-surabaya
malem gan

klo di surabaya ceker pedes sing puenak nangdi ya ?
Rweegk, ero menyenk ora?
Quote:

menyenk sopo? bakul es tape iku ta? biyen pas jaman kuliah awal2 sering banget mrono, tapi saiki wis ga tau blas...bakule jik nang ngarepe pom bensin iku ta? opo wis pindah?
Quote:


iyo seh emoticon-Big Grin
macem e ngalah ngalah i nomer e bakpia patok ae emoticon-Big Grin

Quote:


bebek memetha ta?
iku bukak e bengi tok om
jam 6an sampek jam 10an

lek isuk nang kono Soto Cak Ikin emoticon-Big Grin
wenak pisan iku sotone emoticon-Big Grin

Quote:


menyeng lek gak salah gae arek2 SMA podo cangkruk nang kunu
lek gak salah emoticon-Big Grin
share maneh ah emoticon-Big Grin
langganan ku mangan isuk2 emoticon-Big Grin

Spoiler for NASI BAKAR BAPONTAR:
Quote:


iki yo mantebh cuman porsine mek titik...kudu tuku 2 baru wareg...hahaha

nang jalan kembar yo ono restoran malaysia jenenge Sabindo, buka mulai jam 7 isuk sampe jam 10 bengi, panganane nek menurutku lumayan se, cuman regane rodo menusuk hati emoticon-Big Grin
Quote:


iki yo mantebh cuman porsine mek titik...kudu tuku 2 baru wareg...hahaha

nang jalan kembar yo ono restoran malaysia jenenge Sabindo, buka mulai jam 7 isuk sampe jam 10 bengi, panganane nek menurutku lumayan se, cuman regane rodo menusuk hati emoticon-Big Grin
Quote:


iki yo mantebh cuman porsine mek titik...kudu tuku 2 baru wareg...hahaha

nang jalan kembar yo ono restoran malaysia jenenge Sabindo, buka mulai jam 7 isuk sampe jam 10 bengi, panganane nek menurutku lumayan se, cuman regane rodo menusuk hati emoticon-Big Grin
cak.. ning.. aku nunut share yo
maeng aku mari mangan lontong balap
sakjane rasane gak uenak nuemen. tp panggone ruesik n higienis

wis langsung ae tontok'en poto iki :

Spoiler for lontong balap durung ambyar:


Spoiler for lontong balap wis ambyar:


ya'opo gan, penampilane ciamik sorrow kan?? emoticon-Belo

panggone nang jemur andayani ngarep kantor pos seberang kali
jenenge lontong balap depan kantor pos
regone lontong balap + es degan + sate kerang 10 tusuk + krupuk blek 2 total 13ewu

salam teko arek rungkut emoticon-Cool


@^
lontong balape sing nang kunu kuwi kaki 5 opo depot cak?
Quote:

aku bingung iki

wes eruh ga enak kok yo di share ???
Quote:


sek ta cak, iku mungkin maksude enak cuman ga nemen2....ancen nek digawe ngunu dadi ambigu artine hehehe
Quote:


Quote:


lah tulisane ga uenak nuemen berarti ancur lak'an rosone emoticon-Cape d... (S)
gan ada yang tau Warung Wadur Kedai Kincir sekarang pindah kemana? kemaren kesana yang di Jl Ketintang 200 namanya kok ganti bukan Warung Wader Kedai Kincir ya? Terus menu utamanya yaitu wader juga ga ada emoticon-Frown
wahhh akeh referensi panganan anyar iki rek... penasaran sego bapontar
wahhh akeh referensi panganan anyar iki rek... penasaran sego bapontar
Quote:


Cuocok karo flu ku Cak! ora sabar moleh nang Suroboyo emoticon-Ngakak

dadi luweh aku nontokno panganan uweeannak uwenaaak emoticon-Big Grin
Quote:


Lho pindah ta...aku wis suwe ga mrunu...nek tutup sampeyan langsung terus wae nang rawon pak pangat...hahaha
ada yg share tempat makan yg enak terbaru ngak?
tungguin aja ah...