KOMUNITAS
Informasi! Kaskus Update Fitur Baru! Intip di Sini!
Home / REGIONAL / All / ... / Karesidenan Kediri /
★• Futsal Rutin RKK •★
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000012901163/9733-futsal-rutin-rkk-9733

★• Futsal Rutin RKK •★

Tampilkan isi Thread
Halaman 4 dari 24
aku siap hadir iki.. emoticon-Big Grin
mugo mugo ora udan emoticon-Big Grin
Quote:


udan g udan kudu teko emoticon-army:
Quote:



iku kloninganku kok melu disek ndik kene.hehe (3182424)

q melu mas..moga2 kediri gak salju lebat..marai iso ditunda ki emoticon-Berduka (S) emoticon-Berduka (S)
kok fotone podo gak nggawe sepatu ?
ancen main'e ga nggawe sepatu tah ?
Quote:


teko ga teko kudu udan emoticon-Big Grin
Quote:

save, dtunggu loh emoticon-Malu
Quote:

kuwi foto bbrp tahun yg lalu (dadi kangen kro mbah" RKK)

Quote:
Quote:


sing g teko diUDANI emoticon-Blue Guy Cendol (S)
Quote:


salju salju emoticon-Genit:
@TS emoticon-Cek PM (S)
lha jam 3 maeng kok sepi to aku lewat emoticon-Najis
sido po ora ki engko emoticon-Big Grin
hehe
Quote:


SIDO :d
Quote:


musuh semampir FC.....
Quote:

ok wes siap berangkat emoticon-Big Grin
grimis kepyur wes an emoticon-Mewek
brb budal karo bobby emoticon-Ngacir
melu emoticon-Ngacir2:
Mayan teko wong 8 trs dadi 10

skor mencolok 15:11emoticon-Malu


★• Futsal Rutin RKK •★
Quote:


sory gak sido iso melu .... ada sesuatu ....
suwun om,wes diajak main futsal..
teko keri,gak enek sing kenal sakliyane mas fero..maleh ngganteng2an disik ndik kono emoticon-Ngakak
maklum baru sekali melu emoticon-Malu
Halaman 4 dari 24


×
© 2022 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di