CARI
KATEGORI
KATEGORI
Pengumuman! Ikuti Surveynya, Dapatkan Badge-nya! Klik Disini
Home / REGIONAL / All / ... / Mojokerto /
۩۩۩ Misuh ala Mojopahit | Sing Sumpek Mlebu Kene ۩۩۩
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000010404529/176917691769-misuh-ala-mojopahit--sing-sumpek-mlebu-kene-176917691769

۩۩۩ Misuh ala Mojopahit | Sing Sumpek Mlebu Kene ۩۩۩

Tampilkan isi Thread
Halaman 87 dari 189
coookkkk prei g ning ndi2 cok emoticon-Cape d... (S)
danccok , kenek telek e petek sekel ku , cooook sial aku , dancook.. petek koyok asu , cok emoticon-Cape d... (S)emoticon-Bata (S)
cok,, wayah enak2'e malah kudu ninggal emoticon-norose
weteng gak di kek i mangan sedino ae lesu e emoticon-Frown , danccok,, emoticon-Bata (S)

golek mangan sek cook ,, emoticon-Ngacir
cuk kesunat sampek 2k..
untung ae konangan disek emoticon-DP
Quote:


lhuh akehe cok sunatane emoticon-EEK!:
Quote:


sing iki sisan cuk emoticon-DP
jancuk akehe talah sing kesunat emoticon-DP
mugo2 barca menang cuk emoticon-Embarrassment
Quote:


juancuk IDne tak pek'e kene emoticon-Blue Guy Bata (L)
Kunam nyotot ae cok emoticon-Mad: uripku kok kon nentokno enakmen
۩۩۩ Misuh ala Mojopahit | Sing Sumpek Mlebu Kene ۩۩۩
asu jaran
mesuh iku seng yoopo yo cok.... emoticon-Hammer2
Kaet cilik aku gak diwuruki mesuh karo emakku cok emoticon-Ngakak
Quote:


iki g misuh,, tapi ngabsen nang bonbin ya om emoticon-Ngakak
Quote:


gak onok misuhe blas iki cuk emoticon-Hammer\emoticon-Mad:
Quote:


jancuk akehe talah ID ^Alay^ ne emoticon-Ngakak
cuk, turuk2 emoticon-Bata (S)
budal moleh mau perasaku wes tak gowo loh coook ,, emoticon-Bingung (S)
tibakne
wes teko omah kaet eleng nek keeri ,,emoticon-Cape d... (S) dancookk ,, dadi pikun ngene seh emoticon-Bingung (S) ccookk..
jancuk kalah 300 emoticon-Ngakak
Quote:

bah,, ID merahnya ngeri..
tagnya ngeri pula..
kimak...paten kali ID kau ini emoticon-Takut
Halaman 87 dari 189


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di