CARI
KATEGORI
KATEGORI
Pengumuman! Ikuti Surveynya, Dapatkan Badge-nya! Klik Disini
Home / REGIONAL / All / ... / Mojokerto /
۩۩۩ Misuh ala Mojopahit | Sing Sumpek Mlebu Kene ۩۩۩
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000010404529/176917691769-misuh-ala-mojopahit--sing-sumpek-mlebu-kene-176917691769

۩۩۩ Misuh ala Mojopahit | Sing Sumpek Mlebu Kene ۩۩۩

Tampilkan isi Thread
Halaman 86 dari 189
ccookk ,, gak ono panas iki , cook ,,


kelambi gak gareng pisan , dancoookk,, emoticon-Bata (S)
Cok dancok wetengku maeng luwe tapi saiki wes wareg emoticon-Cape d... (S)
cuuuggg kok cik senenge seh sunat2an barang iki emoticon-Hammer
Quote:


Nek dsunat maneh budel la'an?? emoticon-Ngakak
jancokkk kuping q iki opo'o se rasane ky ana banyune
jancok untuku luoroo cok emoticon-Mewek
ccookk ,, mari umba 2 kudanan , dancookk , emoticon-Bata (S)
cug, lali gk tuku jack emoticon-Hammer
jancokk kalah cokk
terlalu...
Diubah oleh r0edin
gatel cok kenek maneh emoticon-Mad:
cuuuk,, kebelet pipis emoticon-Ngacir
cooookkk menang cokkkkk
cok keturon aku...emoticon-Hammer2
cooookkkkk posiiiinggg eeee cooookkkk sirah q
nek ngene carane yo opo kate mari cok emoticon-Frown
muesti lo gurung mangan kok weteng loro se cokkkk
cook ples siji cook .. emoticon-Ngakak (S)
danccok.. tanggal abang gang prei ,, emoticon-Cape d... (S)

cooookk djancok... emoticon-Bata (S)
Quote:


lak matamu suwek a cok!
Halaman 86 dari 189


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di