CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Tegal /
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000006641267/gowes-mania-go-green-any-bike-welcome

Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Tampilkan isi Thread
Halaman 13 dari 28
Quote:


no pic = hoax emoticon-Hoax
saiki pit onthel pasarane pira emoticon-EEK!:
Quote:


nyong ya pan takon kie emoticon-Embarrassment
Quote:

tergantung merk dan orisinalitas

sing 300rb ana emoticon-Malu (S)
sing puluhan juta jg ana emoticon-Hammer (S)
Quote:

tergantung merk dan orisinalitas

sing 300rb ana emoticon-Malu (S)
sing puluhan juta jg ana emoticon-Hammer (S)
Quote:


takon apa emoticon-EEK!:

Quote:


Quote:


jebulen larang nemen yah emoticon-Matabelo
Quote:


takon regane onthel pira emoticon-Embarrassment
Quote:


fixie paling murah sih pira
enak ngrakit dewek pa langsung dadi um
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Quote:

di bawah sejuta ya wes dadi fixie

intine kan doltrap, genjot maju ya jalan, genjot mundur ya jalan emoticon-Big Grin

gawe dewek ya apik, tp duite lumayan emoticon-Big Grin

polygon element ya langsung dadi ana emoticon-Big Grin
Quote:


doltrap sih apane ?
sing nggawe larang apa ne sih , ban'e apa rangkane
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Quote:

doltrap ya fixed gear, maju bisa,mundur bisa


sing gawe larang ya part2 e


lg model sih,,,,,sedang in lah.................
Quote:


nyong wingi ndeleng nang carefour ,,
fixie wis dadi , sekitar 2jtn,kelarangen yah ,,
tp apik nemen , wis lengkap kabeh ,, gari nggenjot tok
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
malem setu wingi pas aku kenzi, pikoner, cepon nang ngarep mekdi akeh wong pada gawa pit
minggu ana ngonthel nang slawi emoticon-Big Grin
Quote:


takoni oh um ,
mbokan pan didol pit'e
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Quote:


jan2e si pan tak takoni, ente anak buahe benu pa hudu emoticon-Embarrassment
wah rame ski sung mangap mbe bsa ngaton cz sibuk nguli....
n ge rakit low rider anyar........ emoticon-Smilie
ad yang tau gak komunitas sepeda di binus?
Quote:

endi gambare??? emoticon-EEK!:

Quote:


ga tau gan emoticon-Malu (S)
Quote:


Spoiler for frame baru:

iki mbe kisi" frame jum'at hajar langsung springer stang ro sisibar'e....
Halaman 13 dari 28


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di