CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / REGIONAL / All / ... / Tegal /
๑۩۩₪ Galau ? monggo Ngresula ๑۩۩₪
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000012636709/galau--monggo-ngresula

Q?? Galau ? monggo Ngresula ???Q

Tampilkan isi Thread
Halaman 9 dari 69
Quote:


aku juga turu jm 3 kang emoticon-Cape d... (S)
nonton liverpool nggo ngilangna galau , malah dadi galau emoticon-Embarrassment

Quote:


sukur wis gan ,,
ahkhire ora galau ente ;o
Quote:


um .ombot ,
ditunggu minggu ngarep yah nang NOAH emoticon-Big Grin
ben ora galau , ngumpul2 garo man teman
Quote:


nonton JUVE pasti ga galau emoticon-Smilie
Quote:


ntr wis dicoba resepe ,
tp ngko bengi pan nonton MU bae emoticon-Malu
Quote:


aku bayar parkir neng pasar ikan hias pereke alun2 ngei 2000 be ora dijujuli. biasane 2000 jujul sewu.
apa karna tukang parkire sejen?
Quote:


seru kyeh arsenal vs MU emoticon-Smilie
Quote:

angger ora jujuli ya tagih bae oh ,
ente meneng bae sih ,,
Quote:

minggu ngarep ana naoh emoticon-Bingung (S)
tkp dmn gan?? emoticon-Bingung (S)
dong aku nang jakarta, dianakna even NAOH ya emoticon-Embarrassment
Quote:


tukang parkire ibu-ibu wis tua (umure kayane 70-an), gadi kayong ora tega.
biasane tah cah enom, angger sing cah enom dingei 500 be ora protes.

___________________________________________________________________


Pan nonbar malah udan, semoga cepet mandeg udane.
Quote:


tanya TS ikiye wae um,,
http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=12476434
pasti di dakna ka , emoticon-Embarrassment

Quote:


oh , angger ngono mah ,
ya ora usah , skalian nggo amal bae emoticon-Embarrassment
Quote:


hehe. emoticon-Big Grin
ente pan melu nonbar kang?

_________________________________________________________________________________

barang miara aligator dompete saiki ora tau kandel, tipis terus.
Quote:


ora kang ,
posisi lg nang karawang ,,
wingi dijak cah UICK sih ,, emoticon-Embarrassment
Quote:


ente cah UICT udu kang?
awak rasane ora kepenak nemen emoticon-Hammer2
Quote:

digawe penak bae um


dinung disit emoticon-coffee

ora dinung dudu sedulur emoticon-Big Grin
Quote:


gudu kang emoticon-Embarrassment ,, aku ora melu UICT ,

Quote:


like this nih ama agan yg ini
super bgt emoticon-Malu
Quote:


mbokan mabok kopi ah emoticon-Malu (S)

mewalik ga yah??galau

Quote:

gpp om yg penting ga mabok janda

tar mlh galau sepanjang masa


emoticon-Big Grin
Halaman 9 dari 69


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di