Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000011113038/resident-evil-retribution-14-september-2012
Poll: How good is this movie?
10/10 : Superb (The Best of Resident Evil Movie Series) 18% (232 votes)
9/10 : Super Cool 3D Action Zombie Movie 11% (146 votes)
8/10 : Great Horror Action Movie 10% (131 votes)
7/10 : I'm Satisfied for this Resident Evil Series 12% (163 votes)
6/10 : Not Bad for 3D Zombie Movie 12% (163 votes)
5/10 : I hope this is the last time they ruin this Franchise 37% (481 votes)
Video & Image Resident Evil: Retribution (14 September 2012)
Resident Evil: Retribution (14 September 2012)

Quote:Last year's Resident Evil: Afterlife grossed an impressive $296 million worldwide, the highest of any movie in the franchise, and proved that Paul W.S. Anderson's return to the Resident Evil director's chair was a successful move (of course, the 3-D surcharge probably didn't hurt, either).

The fifth installment, Resident Evil: Retribution, is due out next year, with Anderson back behind the camera for a third time. Star Milla Jovovich has already been active on her Twitter announcing castings, stunt choreography details and, even, a spoiler or two, including a reveal that Retribution would include the "Las Plagas parasite".

Fans of the Resident Evil games will no doubt be familiar with the virus, which first appeared in Resident Evil 4. Anderson finally spoke up about the virus (and more) in a recent interview with Collider.

The new characters are] something that’s kind of come out of Mila and I talking to fans, feeling the characters that people wanted to come in. [We chose] three of those that seem to be the fan-favorites that we’d never touched on: Leon Kennedy, Ada Wong, and Barry Burton. We really went out of our way to get people who looked as much like their characters as possible from the game...This actor Johann Urb, who I’m very excited to be working with, not only is he a really good actor but he looks like Leon Kennedy. I mean you put photographs of them side-by-side, it’s almost like he was manufactured by Capcom.


Retribution is set to start production in Toronto and Tokyo next week. Jovovich returns in her franchise role of Alice alongside several familiar faces, including Sienna Guillory as Jill Valentine, Boris Kodjoe as Luther, and Colin Salmon, who played One in the original Resident Evil. Michelle Rodriguez and Oded Fehr are also set to return.
Resident Evil: Retribution (14 September 2012)
Spoiler for Characters:

Source:
http://www.reelz.com/movie-news/1194...-w-s-anderson/
http://www.imdb.com/title/tt1855325/
http://en.wikipedia.org/wiki/Residen...l:_Retribution

Quote:Milla Jovovich is keeping us busy with updates from the set of Resident Evil: Retribution. The actress posted the following video on her Twitter account this afternoon. What's significant about it is that it shows fans what Leon Kennedy (played by Johann Urb) looks like in the film. He's joined by Boris Kodjoe, reprising his part as Luther.




Quote:Original Posted By lawtfy

LEON,BARRY
Spoiler for RETRIBUTION 3D:


ADA,alice
Spoiler for RETRIBUTION 3D:


HAH...
Spoiler for RETRIBUTION 3D:


LEON
Spoiler for RETRIBUTION 3D:


ZOMBIE
Spoiler for RETRIBUTION 3D:


Spoiler for RETRIBUTION 3D:


INI PAS LAGI SHOOTING NYA GAN
Spoiler for RETRIBUTION 3D:



Quote:Original Posted By ademsari
nih udah ada teaser kualitas lebih baik gan....taruh page one yaa




hari ini capcom lagi gencar gencarnya promosi RE nih, abis ngeluarin trailer filmnya juga ngeluarin trailer game Resident Evil 6, Salut Pisan!!


Bonus Trailer Resident Evil 6 Game Trailer
wah tahun depan keluar yang baru ni
tapi ane sendiri juga tw tw mana yang pertama mana yang terakhir,, ane ntn resident evil acak"an
Aduh udah ga sabar nunggu neh film..semoga bs lebih bagus dari film sebelumnya....
satu-satunya film zombie yang masuk akal/penyebabnya jelas. gak pake magic gak tau-tau nongol.
ditunggu nih cerita kelanjutannya. ane mulai suka RE sejak maen RE 4 denganb karakter Leon dan Ada
ane mulai suka RE sejak maen RE 1 dengan karakter Chris dan Jill
itu dipost 1 bukan trailernya kan?kalo ga salah alternate endingnya Afterlife.
lama lama ceritanya aneh gan, masih bagusan yang pertama sama kedua
Quote:Original Posted By mudvayne
itu dipost 1 bukan trailernya kan?kalo ga salah alternate endingnya Afterlife.


sepertinya begitu om, sebab official trailernya belum rilis setau saya


mudah2an keren deh ni yg Retribution :
lagi-lagi kebagian akting jadi cewek "tangguh" lagi nihh.. baru beberapa hari lalu lyat adegan d three musketeers,, smoga yg d resident evil ni milla lebih ganasss hehe
Gak sabar nih gan
Quote:Original Posted By sigmaboy
lagi-lagi kebagian akting jadi cewek "tangguh" lagi nihh.. baru beberapa hari lalu lyat adegan d three musketeers,, smoga yg d resident evil ni milla lebih ganasss hehe


haha...iya...jd kepikiran...kayanya di klausul kontrak pernikahan-nya P.W Anderson ama Milla Jovovich ada perjanjian yg menyatakan bahwa setiap film yg dibikin Anderson si Milla harus dpt peran...
Cerita resident evil versi movie, ngak terlalu nyambung ama yg di game dan aktor/aktris versi game cuma jadi tempelan doang alias sidekick untuk nemenin alice/mila .j
Kalau Resident Evil sih ane tungguin deh

Hepi 

Lebih bagus video gamenya.
retribution? kayak petugas parkir aja gan ada restribusi segala becanda, gan..
yang jelas, apakah sequel ini bakalan jadi seri terakhir atau bakal nyambung terus?
Quote:Original Posted By monster™
sepertinya begitu om, sebab official trailernya belum rilis setau saya


mudah2an keren deh ni yg Retribution :


iya nih...kalo saya sih film2nya RE gak terlalu bagus...mendingan Silent Hill...tp biarpun gak bagus tetep kudu ditonton
wui trailer first looknya ud nongol nie
RE:Afterlife Sucks !

Bring the zombies invansion back !
Semoga ga se-boring Afterlife deh
itu bukan trailernya gan
kaya nya seru nih kelanjutan nya RE,.. tapi yg RE 4 (after life) ane blum nton itu gan

untuk inpo pilm nya gan