CARI
KATEGORI
KATEGORI
2046147
Sep 2010
kaka1905 kaskus addict
"ing ngarsa sung tuladha, ing madya mangun karsa, tut
wuri handayani"
Halaman 1 dari 50
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di