CARI
KATEGORI
KATEGORI
1080001
Sep 2009
cuplizt aktivis kaskus
Ora ono sing spesial nang njero awakku iki.
namung bocah lanang sing jik golek jati dirine,
ben iso dipercoyo nang masyarakat luas lan biso dadi
wong sing apik ora nyusahne wong.
GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di