CARI
KATEGORI
KATEGORI
Home / FORUM / All / Tech / ... / Audio & Video /
Lirik KANGEN NICKERIE Didi Kempot Cover Akustik
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5ecee21ff4ae2f656a39711b/lirik-kangen-nickerie-didi-kempot-cover-akustik

Lirik KANGEN NICKERIE Didi Kempot Cover Akustik

KANGEN NICKERIE (Didi Kempot) Cover Serlin Ayu Akustik Lirik

#KANGENNICKERIE #DIDIKEMPOT #SOBATAMBYAR



Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwen-suwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah
Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie lali kulo
Opo aku salah
Naliko urip sak omah
Aku nangis, aku kangen
Janjine biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni
Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah
Aku nangis, aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali

--------------------------------------------------------------
Vocal : Serlin Ayu

Gitaris : Dee Saputra

-------------------------------------------------------------
Serlin Ayu : serlin_ayu

Dee Saputra (IG) : hallodee

Kami harap konten kami dapat membuat para homo ludens terhibur dengan sebenar-benarnya.\m/
profile-picture
honinbo memberi reputasi


GDP Network
© 2020 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di