alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / News / ... / Berita Luar Negeri /
Kung fu 'master' says sorry, backs down after Chinese
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5dc6b1942637721a5a428a60/kung-fu-master-says-sorry-backs-down-after-chinese

Kung fu 'master' says sorry, backs down after Chinese

Kung fu 'master' says sorry, backs down after Chinese MMA fighter Xu Xiaodong accepts challenge



Xu Xiaodong has been challenged by plenty of kung fu "masters" but they don't normally back down before he makes them eat their words in the ring.


So it was rare to see one such challenger give a sincere apology to the Chinese MMA fighter.

Fifth generation iron palm kung fu master Sun Lei issued his challenge to "Mad Dog", calling him out in a recent video on Chinese social media.

"Xu Xiaodong, you recently are always talking smack about Chinese kung fu and iron palm kung fu. I am gonna challenge you," he said, in comments translated by YouTube channel Fight Commentary Breakdowns.


"I will hit your arm and let you see how good my iron palm is. Do you accept my challenge? Let's find a spot and I will show you. Let's see if I can break your arm with my iron palm. I want you to understand real Chinese kung fu."

Xu is never one to shy away from a challenge, and it wasn't long before the video was brought to his attention.

"You said I made fun of or insulted you, what did I do?" he said in his own video. "I've never insulted iron palm kung fu. You dumb brain. I accept 200,000 yuan - if you hurt me you keep it, if you don't hurt me I keep it. It's in Beijing, let's do it. So don't back out.

"When did I talk smack about iron palm kung fu? All I want to do is attack tai chi," he added. "But now these iron palm people want to talk smack about me. He's a fraud, this stupid Sun person. I accept.

"If you can't break my arm, you give me 200,000. Prepare the money. I'm ready for you in Beijing. I will find you. I want this money. Everybody, here's a record. Go find him. When did I insult you ever? I want to let certain frauds go but they decide to come to me."

It looked like Xu might have his next fight set, but, surprisingly, Sun then said sorry in a follow up video.

"I am officially apologising to Xu Xiaodong," he said. "I'm sorry, it's my fault. I said some things, I hope you let it go maturely. This is my apology. Please forgive me. I will support you in the future. Sorry."

Xu accepted the apology. "I hope everyone in the marital arts world don't listen to random rumours and slanderous advice," he replied.



"If you have any concerns please contact me, I will explain everything to you. I want to fight the fake masters.

"I hope all people in the martial arts community communicate with me. A lot of times you're being misled by other people who spread rumours. This incident is formally ended, please don't mention it again."

Copyright (c) 2019. South China Morning Post Publishers Ltd. All rights reserved.


https://www.scmp.com/sport/martial-a...ce=LINEtodayID


Takut dia
Kwkwkwkkwkwkw
Kungfu itu apa cuma buat syuting pilem.
emoticon-Leh Uga
profile-picture
kitten.meow memberi reputasi
lagi-lagi master bela diri mainland dipecundangi emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S) emoticon-Betty (S)
profile-picture
profile-picture
rgenpeninsula dan kitten.meow memberi reputasi
Mau lagak apalah kung fu master itu emoticon-Cool
profile-picture
profile-picture
profile-picture
rgenpeninsula dan 2 lainnya memberi reputasi
Lihat 1 balasan
Emg byk fake master di china tapi kalo menghina ilmu beladiri bangsa sendiri ya kebangetan bodohnya, bayangkan kalo ada fighter jepang menghina karate, atau fighter indo menghina pencak silat dan lebih membanggakan mma
Lihat 1 balasan
memalukan, tai anjing emoticon-Tai
Balasan post bigbuncit
kalimat lejen dari koh drunk ya?? emoticon-Leh Uga
drunktod masih belum datangemoticon-Big Grin
Balasan post brewclaw
Quote:


xu xiao dong melakukan hal yang benar dengan cara yang salah. aku sangat senang dia menghajar kungfu master palsu, tetapi kurang sukanya karena dia menyamaratakan dan menghina bahwa kungfu sama sekali tidak berguna.

kung fu lahir dari pertarungan hidup mati tanpa aturan di masa lalu, tidak mungkin tidak bisa digunakan untuk real fight. yang bermasalah sebenarnya adalah praktisi itu sendiri bukan kung fu.
kung fu yg asli itu udah punah dibantai dan dibakar buku2nya pas revolusi kebudayaan emoticon-Wakaka: sisanya fake
china sekarang sok2 peduli budaya china, pas zaman revolusi semua sejarah dan budayanya dihilangkan padahal emoticon-Wkwkwk:
profile-picture
profile-picture
ronny398 dan kitten.meow memberi reputasi
Quote:


Setahu saya sih, banyak aturan dalam kungfu tradisional China. Kalau kamu memodifikasi gerakan kungfu tradisional China, dianggap menghina leluhur/pendiri kungfu dan biasanya bikin aliran lain. Contoh nya ya tai chi aliran keluarga Chen dimodif sama tai chi aliran keluarga Yang. Meskipun namanya sama2 tai chi, tapi gerakannya banyak yang beda.

Quote:


Nggak bisa dipungkiri kalau banyak ahli kungfu pada kabur keluar negeri saat revolusi kebudayaan.
Kungfu cuma muncul kembali untuk diperdagangkan di China sekarang. Liat aja banyaknya sekolah2 kungfu bertebaran di China, asal ambil murid juga gak masalah ... asal ada duitnya emoticon-Malu
jgn samain kek di film lahemoticon-Leh Uga
Dari pada kungfu-kungfuan, mending menuntut ilmu saja.

Kung fu 'master' says sorry, backs down after Chinese

emoticon-Leh Uga
harusnya aturan duelnya no rule biar bela diri pakai celurit bisa masuk


×
GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di