alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / Entertainment / Music /
Lirik Lagu Mala Agatha - Jomblo Sangar
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5d4e82220577a94faa6a04a3/lirik-lagu-mala-agatha---jomblo-sangar

Lirik Lagu Mala Agatha - Jomblo Sangar

Lirik Lagu Mala Agatha - Jomblo Sangar

dadi jomblo sing sangar masio ra nduwe pacar
sing penting akeh sing ngejar
ra peduli wong omong koyo pendekar

nduwe bojo raiso nyenengne ati
mending jomblo ra usah gengsi
timbang manyar teko ngendi-endi
distop wae timbang gawe loro ati

ijen tatak tanpo pacar, jomblo jomblo sangar
tetep woles ben pikiran tenang ora ngenes
ngluruk ijen tanpo bolo aku ora popo
sing penting atiku iki ora nelongso


sepiro sangarmu
mlaku ijen tatak tanpo pacar ning sandingmu
ora usah peduli wong kowe ngomong kowe jomblo sejati seng penting kowe ora loro ati
ora usah ngugoni uwong ngomong opo sing penting tetep happy

Dadi jomblo sing sangar masio ra nduwe pacar
sing penting akeh sing ngejar
ra peduli wong omong koyo pendekar

nduwe bojo raiso nyenengne ati
mending jomblo ra usah gengsi
timbang manyar teko ngendi-endi
distop wae timbang gawe loro ati

ijen tatak tanpo pacar, jomblo jomblo sangar
tetep woles ben pikiran tenang ora ngenes
ngluruk ijen tanpo bolo aku ora popo
sing penting atiku iki ora nelongso
Quote:


sepiro sangarmu, mlaku ijen tetep tanpo pacar ning sandingmu
ora usah peduli wong kowe ngomong kowe jomblo sejati
seng penting kowe ora loro ati
ora usah ngugoni wong ngomong opo sing penting tetep happy

ijen tatak tanpo pacar, jomblo jomblo sangar
tetep woles ben pikiran tenang ora ngenes
ngluruk ijen tanpo bolo aku ora popo
sing penting atiku iki ora nelongso
Beri apresiasi terhadap thread ini Gan!


GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di