alexa-tracking
Selamat Guest, Agan dapat mencoba tampilan baru KASKUS Masih Kangen Tampilan Sebelumnya
Kategori
Kategori
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5bd9d504dc06bd6f358b456c/kepooo

Kepooo

Ieu urng rek ngomong ku bahasa sunda yeuh, nu dimna mun ayaa anu teu ngarti artikeun wee ku sorangan nya.
Bahasa Sunda teh ayaa loba, urngmh ka'asup bahasa Sunda rada kasar lain kasar pisan, orng sundamah ceunah tibaheula oge reusep heureuy ngabanyol jeung sok jarail, mun urng soranganmh teu pati teuing sih nya walaupun urng orng sunda oge, geus heula ah cape ngetikna, ieumh ngamimitan wee saeutik namah, hatur nuhun nu tos maca assalamualaikum.


×
GDP Network
Copyright © 2018, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia.
Ikuti KASKUS di