alexa-tracking

President Trump hints to WSJ that trade fight with Japan could be next

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b9c003596bde68a248b4567/president-trump-hints-to-wsj-that-trade-fight-with-japan-could-be-next
President Trump hints to WSJ that trade fight with Japan could be next
President Donald Trump told a columnist for The Wall Street Journal that he will take his trade fights to Japan next.
WSJ's James Freeman wrote on Thursday about a phone call he received from the president, in which Trump "described his good relations with the Japanese leadership but then added: 'Of course that will end as soon as I tell them how much they have to pay.'"
Freeman, in the column for the opinion section, said the phone call came after he appeared on Fox News Channel giving the president credit for the results of his tax and regulatory reforms. During the phone call, Freeman wrote, the president sounded "still very focused on eliminating trade deficits with America's trading partners.

Trump has already created significant waves with Canadian, Mexican, Chinese and European trading partners, slapping tariffs on imports and threatening to walk away from decades-old agreements if they can't be renegotiated to his satisfaction.

Freeman noted in the column that trade deficits correlate with a thriving economy, as the U.S. has now.

"But the President sees a problem and even if he wraps up negotiations with our friends in North America and Europe, the trade uncertainty won't necessarily end," Freeman wrote. "It seems that he is still bothered by the terms of U.S. trade with Japan."
The Japanese yen strengthened versus the U.S. dollar following the report. The yen was last about 0.8 percent higher versus the dollar at $110.65 yen.

https://www.cnbc.com/2018/09/06/president-trump-hints-to-wsj-that-trade-fight-with-japan-could-be-next.html

emoticon-Imlekemoticon-Jempolemoticon-Ultah

image-url-apps
wah bahaya nih buat jepun, salah2 anime dan jav gak bisa produksi lagi karena sanksi ekonomi trump
image-url-apps
presiden amerika trump juga ancam perang dagang dengan indonesia 
https://www.kaskus.co.id/thread/5b3e...ngan-indonesia

presiden amerika trump itu biang ribut perdagangan dunia 
amerika langgar aturan WTO & ganggu perdagangan dunia 
40 negara dunia udah kecam presiden amerika trump & adukan amerika ke WTO 
https://www.kaskus.co.id/thread/5b3d...-protes-ke-wto
Asia bersatu lawan kebijakan kebijakan proteksionis presiden amerika trump 
https://www.kaskus.co.id/thread/5b45...-amerika-trump
Eropa juga bersatu lawan kebijakan kebijakan proteksionis presiden amerika trump 
https://www.kaskus.co.id/thread/5b44...-amerika-trump
KASKUS Ads
lama-lama USA (Trump) trade war, USA vs World emoticon-Roll Eyes (Sarcastic) emoticon-Amazed
Akhirnya AS akan mengisolasi dirinya sendiri.
Quote:


Justru anime dan jav adalah produk jepang yang gak bisa ditandingi oleh amerika emoticon-Ngakak
bukannya bisa ditandingi marvel, walt disney, dan brazzers emoticon-Big Grin
image-url-apps
Bukannya sudah di kirim sangksi sama sih Abe sekitar 200 milliar USD? AS dibawah memang kayak taek sih. Buat ekonomi dunia ancur aja nih.
image-url-apps
takut kalah saing kali nih vivid ent emoticon-Leh Uga
mau lagak apalah bule amerika itu
mayoritas di amerika itu sama spt di australia & kanada
semuanya bule domba kulit putih aka keturunan tukang genosida perampas tanah

leluhurnya bangsa eropa genosida penduduk pribumi asli & merampas tanah pribumi amerika/australia/kanada
setelah sukses genosida ,langsung bule2 eropa berbondong2 pindah ke tanah rampasan & ngesex membuat keturunan
bule2 domba kulit putih yg ada di amerika/australia/kanada skrg itu semuanya keturunan tukang genosida & perampas tanah

kalian bajingan bule domba paok kulit putih yg di amerika/australia/kanada akan selamanya diremehkan !!!

karena kalian bule domba kulit putih paok yg skrg di amerika/australia/kanada adalah keturunan tukang genosida perampas tanah
Reply to gurrenn's post
Quote:


brazzers has too much vanilla for my taste emoticon-Hammer2
Reply to casiopao's post
Quote:


Raja Currency internasional

>"Buat ekonomi dunia ancur"

nibbas you gay
Quote:


money talk's chink

money...talk's...
Reply to Uthe18's post
Quote:


Quote:


found the brainlet here
Scott pilgrim vs the world

fight the 7 evil ex-boyfriendemoticon-Metal
image-url-apps
Padahal jepang sekutu nya dia juga, duit ga ada temennya
Reply to casiopao's post
image-url-apps
..... apa hubungannya raja currency international dengan ekonomi dunia paok.

Sejak trade war antara tiongkok dan Amrik, sudah berapa banyak industri yang bergejolak? Dari bisnis agrikultur, perbankan hingga plantasi saja sudah surut karena ketidakpastian ekonomi ke depan.

Kalo mau bicara, belajar dulu. Malu nanti.
×