alexa-tracking
Selamat Guest, Agan dapat mencoba tampilan baru KASKUS Masih Kangen Tampilan Sebelumnya
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / News / ... / Lowongan Kerja /
Lowongan Design WEB
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b3dbf82a09a39f6148b4567/lowongan-design-web

Lowongan Design WEB

LOWONGAN PEKERJAAN

PT.UBINKAYU SURABAYA MEMBUTUHKAN 
WEB BUILDER / WEB DESIGNER / SEO MASTER

opo wae kerjoane?
- nggawe website perusahaan lan sosial media perusahaan
- nggawe iklan nang internet
- nggawe iklan perusahaan

sarat-sarate:
- mikire kreatif, ngelakon kreatif, kerjone kreatif
- lanang utowo wadon oke
- manggon ning surabaya
- pendidikan formal ora penting (penting hasil’e)

- iso kerjo individu lan tim
- pengalaman paling sitik 3 tahun ning bidang sing podho
- kerso sinau sing anyar (puron berkembang lan menyesuaikan)

- saget  paling sitik 5 software web design
- saget paling sitik 3 software design grafis lan animasi
- dadi pegawe tetep sak wis e 3 sasi masa dicoba
kerjone nang suroboyo wetan
CV lan foto terbaru ne Email wae ning hrd@ubinkayu.com

Gaji menarik (takon pas interview)
 
matur nuwun,
Ubinkayu.

www.ubinkayu.comLowongan Design WEB


×
GDP Network
Copyright © 2018, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia.
Ikuti KASKUS di