alexa-tracking

[FR] BUKA BERSAMA KASKUS REGIONAL KARESIDENAN PATI 2018 DI RAHTAWU KUDUS

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b1be4e0620881a42f8b4569/fr-buka-bersama-kaskus-regional-karesidenan-pati-2018-di-rahtawu-kudus
[FR] BUKA BERSAMA KASKUS REGIONAL KARESIDENAN PATI 2018 DI RAHTAWU KUDUS
Sugeng pinarak,

Alhamdulillah, raos syukur kita haturaken maring Gusti Allah, dzat ingkang Maha Agung. Kaping kalihipun mboten lepat kita senantiasa ngucapaken shalawat kanti salam kangge baginda Rosulullah SAW ingkang syafaatipun tansah kita antos-antos ing yaumul kiamat sak mangke.
Kaping tiga, kula ting mriki badhe ngaturaken raos maturnuwun ingkang sanget kanti kerawuhan sederek-sederek juragan kaskuser Karesidenan Pati, ingkang sampun purun tindak maring kegiatan buka bersama ingkang sampun diwiwiti kalayan undangan wonten mriki: 
https://www.kaskus.co.id/thread/5b10...nan-pati-2018/

menawi sederek sedoyo wonten ingkang saking tlatah kang tebih jarakipun, umpaminipun sederek sepuh saking Rembang, ingkang sampun mlampahi jarak 100 km, semono ugi sederek saking Pati lan sekitaripun, kula haturaken maturnuwun sanget. Mboten lepat ugi kulo haturaken maturnuwun ingkang sanget kangge sederek ingkang saking Kudus lan sekitaripun ingkang sampun ngluangke waktu kangge acara puniko,
Ingkang terakhir, mbok bilih wonten lepat saking panitia, saumpami nyiapaken pangginan, utawi manu ingkang mboten sekeco, kula, atas nami panitia, ngaturaken pangapunten ingkang kathah lan nyuwun agunging samudero pangarsami.

Ing ngandap niki kula haturaken video babagan kegiatan buka bersama ingkang sampun sami-sami kita lampahi, 





emoticon-I Love Indonesiaemoticon-I Love Indonesia emoticon-I Love Indonesia


[FR] BUKA BERSAMA KASKUS REGIONAL KARESIDENAN PATI 2018 DI RAHTAWU KUDUS

ing ngandhap niki sederek-sederek ingkang kerso rawuh wonten acara:

1. roy.keane09 sekeluarga (garwa lan putranipun)
2. flayer sekeluarga (garwa)
3. alwahkunc sekeluarga (garwa lan putra kalih, boten siyos pos 2 emoticon-Stick Out Tongue)
4. mbahgatel sekeluarga (garwa lan putra kalih)
5. s.sadja.eplex kaliyan mantan
6. DJFUNK
7. buruhrokok
8. auqy
9. lurah.bandungan
10. indra.blora
11. namayangpanjang
12. ganaspati kaliyan putranipun
13. sosrodimejo kaliyan emen
14. neverstop
15. ken.bushido
16. sigit004
17. ndiasem
18. potatos
19. a.khord
20. danpt kaliyan putrinipun
21. inisialbee sekeluarga (garwa lan lare)
22. trisavit
23. bunkq
24. sateglondong lan sekeluarga (garwa lan putri)
25. sopirpesawat
26. abdmhd lan pacar
27. okedvd
28. and1ta.aditya
29. cendolqueen
30. hidroponikkudus
31. klikaik
32.
Poto-poto:

Spoiler for Bebs adus kali:


Spoiler for mamam:


Spoiler for Nyam:


Spoiler for Bonus:
KASKUS Ads
image-url-apps
Terimakasih yg telah hadir emoticon-Recommended Seller
image-url-apps
makasih emeeennnn cup cup cup
image-url-apps
eaaaa eaaaaaa emoticon-Goyang
image-url-apps
Quote:


pos duwa limited schedule emoticon-Stick Out Tongue
image-url-apps
Wawwww kerennnn 🤤
image-url-apps
Alhamdulillah lancar acaranya emoticon-Shakehand2
image-url-apps
penting mejeng pejwan emoticon-Embarrassment
image-url-apps
ndi?
image-url-apps
mantab terus guyubbb
image-url-apps
aku kok ora mbok apsen gan degan? okedvd yo ora mbok apsen 😒 boikot tenan yoh
image-url-apps
Quote:


ahihii,
supe gan,
image-url-apps
Quote:


salae raktau apdet jav emoticon-Stick Out Tongue
image-url-apps
wahhhh Mngtabsss gan


ajib dah..

tempatnya itu lhoooo bikin arghhhh mojok emoticon-Angkat Beer
image-url-apps
Quote:


ahihii,
image-url-apps
Quote:


jossbloko emoticon-thumbsup:
image-url-apps
Spoiler for Bonus:
[/quote]

iki opo emoticon-Nohope
image-url-apps
lahdalahhhh
×