alexa-tracking

Fantastic Beasts : The Crimes of Grindelwald (2018)

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5a0b20fddcd770236f8b4567/fantastic-beasts--the-crimes-of-grindelwald-2018
Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 (2018)


The untitled Fantastic Beasts sequel is an upcoming fantasy drama film produced by Heyday Films and distributed by Warner Bros. Pictures. A co-production of the United Kingdom and the United States, it is the sequel to the 2016 film Fantastic Beasts and Where to Find Them, based on J. K. Rowling's book of the same name. It will serve as the second film instalment in the Fantastic Beasts series and the tenth overall in J. K. Rowling's Wizarding World, the franchise that began with the Harry Potter series. The plot follows Newt Scamander and Albus Dumbledore as they attempt to take down the dark wizard Gellert Grindelwald, as they face new threats in a more divided wizarding world. The film is directed by David Yates, with a script by Rowling, and features an ensemble cast that includes Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Johnny Depp, Jude Law, Zoë Kravitz, and Callum Turner.

Quote:Plot
The year is 1927; a few months have passed since the events of Fantastic Beasts and Where to Find Them. Gellert Grindelwald has escaped imprisonment as he promised and has begun gathering followers to his cause—elevating wizards above all non-magical beings. The only one capable of putting a stop to him is the wizard he once called his closest friend, Albus Dumbledore. However, Dumbledore will need to seek help from the wizard who had thwarted Grindelwald once before, his former student Newt Scamander. The adventure reunites Newt with American friends Tina, Queenie and Jacob, but his mission will test their loyalties as they face new perils in an increasingly dangerous and divided wizarding world.


Director
David Yates

Writer
J. K. Rowling
David Heyman
Steve Kloves
Lionel Wigram

Cast
Eddie Redmayne
Katherine Waterston
Dan Fogler
Alison Sudol
Ezra Miller
Johnny Depp
Jude Law
Zoë Kravitz
Callum Turner

Distributor
Warner Bros. Pictures

Trailer
Quote:TBA

Imdb
reserved
msih lama cuk emoticon-Ngacir2
Paling dinanti nih filmemoticon-Matabelo
gelar tiker dlu
dumbledore bakal muncul dan punya peran penting ya,ntaap
Patut ditunggu nih sekuelnya emoticon-Leh Uga
dumbledore uda mulai diperkenalkan yea..

asik nih film, lucunya ngenak ga lebay
hoho bakalan seru nih keliatannya
semua karya JK Rowling sapi perahnya WB karena kebanyakan film WB yang waah (DC) ternyata flop
kaya baru kmrn ntn yg pertama, yg ke 2 udh mau kluar lg

Teasers

Fantastic Beasts : The Crimes of Grindelwald (2018)
Fantastic Beasts : The Crimes of Grindelwald (2018)
Fantastic Beasts : The Crimes of Grindelwald (2018)
Fantastic Beasts : The Crimes of Grindelwald (2018)
Fantastic Beasts : The Crimes of Grindelwald (2018)
Quote:Original Posted By zsyauqi
hoho bakalan seru nih keliatannya
semua karya JK Rowling sapi perahnya WB karena kebanyakan film WB yang waah (DC) ternyata flop


lu ngomong kek gini kek satu-satunya film WB itu cuman DC doang.
lah itu film horror mereka justru udh jadi andalan mereka dari tahun kapan.
belom film genre yang lain.

naif kalo bilang WB yang tiap tahun ngeluarin sekitar 20an film berbagai genre ngandalin DC dan JK rowling.

dari jaman dulu sampe sekarang aja selalu stabil masuk 3 besar studio dengan pendapatan terbanyak. beda sama fox,universal,sony yang kadang nggak stabil dan sering keluar masuk 3 besar.

atau disney yang baru naik daun lagi setelah akuisisi marvel star wars dan pixar. sebelum itu suram aja film buatan mereka.
si jacob nongol lagi kan yak? emoticon-Matabelo
Kumpul2 potterhead... Yg sdh disortir di pottermore ke hufflepuff kudu absen. #hufflepuffpride
Fantastic Beasts : The Crimes of Grindelwald (2018)

Fantastic Beasts : The Crimes of Grindelwald (2018)



Dumbledore (Jude Law, paling kiri) ternyata dibikin lumayan cakep mudanya emoticon-Big Grin
ada cinta lauranya nggak ?
Quote:Original Posted By zsyauqi
hoho bakalan seru nih keliatannya
semua karya JK Rowling sapi perahnya WB karena kebanyakan film WB yang waah (DC) ternyata flop

WB FLOP? tahun ini ada Dunkirk, IT, Annabelle, dari DC jg ada WW (+$800jt) & The Lego Batman Movie itu udah lebih dari cukup sampai tahun depan emoticon-Takut (S)

-maaf kl oot-
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Banyak yg protes kenapa masih pake Johnny Deep.
Masih lama tapi.. I'm here for Eddie & Ezra emoticon-Belo
Astaga, itu judulnya beneran "Fantastic Beast: the Crimes of Grindelwald" ? emoticon-No Hope
Seharusnya kata fantastic beastnya diilangij aja, ga nyambung emoticon-Ngakak (S)

Btw diliat dari foto, jacob ama queenie masih ada, kakak newt pacaran ama mantan newt emoticon-Ngakak (S) krakter ezra juga masih ada.
masih lama bener ya nov '18
jaraknya 2 tahun euy
Mantaf wajib ditunggu emoticon-Leh Uga