alexa-tracking

Santriwati Jadi Korban Cabul Pengasuh Pondok Pesantrennya

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5989076ad44f9fd5558b4567/santriwati-jadi-korban-cabul-pengasuh-pondok-pesantrennya
Santriwati Jadi Korban Cabul Pengasuh Pondok Pesantrennya
Seorang santriwati menjadi korban pencabulan oleh ustadz sekaligus pengasuh Pondok Pesantren (PP) terkemuka di Kecamatan Gempol, Pasuruan. Dugaan cabul tersebut dilakukan dengan memberikan obat sakit kepala dicampur minuman bersoda kepada si bocah.

Dari informasi yang dihimpun, bahwa korban bocah perempuan berusia 11 tahun tersebut diketahui berinisial IR, tercatat warga sebuah desa di Kecamatan Jabon, Sidoarjo.

IR yang masih duduk di kelas 5 SD itu, menjadi korban pencabulan oleh ustadz-nya yakni MB,
saat berada di sebuah musala PP setelah melaksanakan ibadah salat subuh.


Waktu itu MB memanggil korban dan menyuruhnya untuk meminum air berkarbonasi dalam kemasan botol. Tanpa curiga, bocah lugu ini pun menghabiskan minuman pemberian sang ustadz.

Sepertinya niatan cabul sudah direncanakan, karena belakangan diketahui jika air manis soda tersebut sebelumnya dicampuri dengan butiran obat sakit kepala.

Tidak berapa lama, ustadz MD menyuruh santrinya untuk rebahan di musala beralas karpet itu. Hingga petaka terjadi, ustadz MD langsung melakukan aksi tidak senonohnya, menyetubuhi sang bocah yang sudah tidak berdaya.

Kini ustadz MD beralamat di Dusun Tamping RT 06/RW 03 Desa Watukosek, Kecamatan Gempol, Pasuruan tersebut harus meringkuk di jeruji tahanan untuk mempertanggungjawabkan perbuatannya.

Salah satu petugas kepolisian sektor Gempol menuturkan, bahwa peristiwa tersebut terjadi pada awal bulan Maret 2017 lalu. Disebutkan, beberapa hari setelah aksi cabul, orangtua korban langsung melapor ke Mapolsek Gempol.

Pihaknya juga sudah melakukan proses penyidikan hingga penyelidikan hingga telah berkoordinasi dengan pihak kejaksaan. Saat ini status hukum sudah memasuki P-18 dan masih harua melengkapi beberapa hal terkait kasus ini Hanya saja pihaknya saat itu tidak langsung melakukan penahanan.

Menjadi pengasuh PP dan dianggap sebagai tokoh pemuka agama, disebut-sebut menjadi alasan pelaku tidak segera ditahan.

“Pelaku sudah dititipkan (ditahan) di Mapolres, Bangil,” ujar petugas Polsek berpangkat Ipda yang enggan disebut namanya, Minggu (6/7/2017).

Berbagai barang bukti berupa kerudung, kaos hingga rok panjang milik korban, saat ini masih diamankan untuk keperluan penyelidikan.

Dikabarkan, kini santriwati korban pencabulan, masih mengalami trauma dirumahnya dan enggan untuk pergi bersekolah.

sumber : https://m.kumparan.com/wartabromo/santriwati-jadi-korban-cabul-pengasuh-pondok-pesantrennya

pak ustad kok tega teganya cabulin bocah di bawah umur
berita ke 6 di awal agustus
baru tanggal 8 emoticon-Leh Uga emoticon-Leh Uga
emoticon-Om Telolet Om! digilas mati aja pelakunya
Yaelah si ustad emang kuat imannya tapi amirnya yg ga kuat
terus masalahnya dimana?
kan sdh lewat 9 tahun
berduka untuk korban emoticon-Turut Berduka
kalo santrinya udah mens
halal

kurang nikah sirinya
baru awal bulan nihemoticon-Ngakak
tinggal tunggu counter news nyaemoticon-Ngakak
sepertinya indonesia darurat pedo berkedok ustad atau guru ngaji. waspadalah kepada semua orang tua, harap selalu cek kondisi alat kelamin anak anda
Oknum Ustad itu.

Entah kok oknumnya banyak emoticon-Busa
Quote:


pedofil aja disucikan
emoticon-Leh Uga
Quote:


emoticon-Leh Uga
Yang namanya keburukan mah kembali ke personal masing-masing bukannya profesi
Gak semua ustad kaya gitu
Quote:


Quote:


emoticon-Leh Uga
Quote:


Quote:


Quote:


emoticon-Leh Uga
Pendeta sebelah lebih mendunia.

Quote:


SUMMARY

(1)Pendapat gw : " What the helll emoticon-Gila ?! jadi para pendeta terduga atau tersangka kasus kekerasan seksual itu cuma dipindahtugaskan dari satu Diocese ke diocese yang lain, atau dari satu institusi ke institusi yang lain. Dimana mereka para pendeta terduga atau tersangka kasus kekerasan seksual bisa berinteraksi secara bebas dengan orang-lain-yang-mungkin-menjadi-korban-selanjutnya"

(2)Pendapat gw : " Bayi baru lahir, kemudian direnggut oleh otoritas gereja dari ibu kandung nya, dan ditempatkan di panti asuhan, atau diberikan kepada orang tua adopsi di luar negeri, Bapak nya siapa ya ? mungkinkah bapak nya adalah para pendeta emoticon-Gila ."

(3)Pendapat gw : " WHAATTT ?! Holy See(link wiki) atau Holy See (link Vatican) ( pemegang yurisdiksi gereja Katolik Vatikan ) konsisten dalam mengedepankan reputasi gereja dan perlindungan pelaku ketimbang hak dan kebutuhan anak dalam kasus kekerasan seksual pada anak."

(4)Pendapat gw : "Wuuutt ?! Holy See(link wiki) atau Holy See (link Vatican) ( pemegang yurisdiksi gereja Katolik Vatikan ) mengadopsi kebijakan-kebijakan yang menjadikan kasus pelecehan seksual oleh para pendeta dapat terulang"

(5)Pendapat gw : " Wootttt ?! Sama dengan nomor 1 dong bahkan lebih parah, "

(6)Pendapat gw : " What the actual fukk ?! sama dong dengan nomor 3, pihak Holy See(link wiki) atau Holy See (link Vatican) ( pemegang yurisdiksi gereja Katolik Vatikan ) lebih mengedepankan reputasi gereja dan pelaku ketimbang anak yang menjadi korban" emoticon-Hammer

(7)Pendapat gw : " Jadi para anak-anak yang menjadi korban kekerasan seksual dan keluarga nya disalahkan, dihinakan, dan dipaksa untuk tidak melapor " emoticon-Mad

(8)Pendapat gw : " Disogok pake duit biar diem brayyy " emoticon-Embarrassment


===

Data on the Crisis(U.S alone)
The Human Toll

Thousands of Catholic clergy and religious have raped and sodomized tens of thousands of children—perhaps more than 100,000 children—since 1950. These crimes were committed in secret, and bishops nurtured that secrecy. Over 17,000 survivors have broken through the silence, and their accounts have created an in-depth picture of the crisis, For further reading.

===

From Wikipedia articles :
1. Catholic Church sexual abuse cases
2. Catholic sexual abuse cases in Europe
3. Catholic Church sex abuse cases by country
4. Catholic sexual abuse cases in Australia
5. Clerical sex abuse scandal in Belgium
6. Catholic sexual abuse cases in Canada
7. Catholic Church sexual abuse scandal in Ireland
8. Catholic sex abuse cases in the United States

From news articles :
1. UN denounces the Vatican for "systematically" allowing priests to rape thousands of children. [5 February 2014]

2. Former New South Wales priest claims to have witnessed a "system of cover-ups" within the Catholic Church to hide child sexual abuse. [Date of Publish : 10 November 2012]

3. Former priest alleges 'system of abuse cover-ups'. [Date of Publish : 29 February 2016]

4. A Catholic priest who sexually abused “maybe 20” boys was instructed to say prayers to repent for his crimes: The 95-year-old said he “got the impression that kids liked it” [Date of Publish : 8 August 2016]

5. Catholic priest arrested in Buenos Aires for child abuse; victims are accusing the Pope of knowing yet failing to sanction the priest concerned. [Date of Publish : 8 August 2016]

6. Priest jailed for 18 years for sexually abusing 12 Victorian children. [Date of Publish : 4 October 2016]

7. Spain charges 12 priests with child sex abuse. [Date of Publish : 28 January, 2015]

8. A German Catholic priest, 46, admits 280 counts of sexual abuse involving three boys in the past decade, saying he did not think he was doing harm. [Date of Publish : 13 January 2012]

9. The Vatican backs Ireland's most senior churchman who failed to protect children from paedophile priests, even though he knew who they were, and who was abusing them. [Date of Publish : 2 May 2012]

10. Priest jailed for child sex abuse maintains boys were 'out to get him': John Farrell, a defrocked priest from Moree, New South Wales, was imprisoned in May for a minimum of 18 years after committing 62 child sex offences in the 1980s. [Date of Publish : 21 September 2016]

11. Catholic priest Anthony McSweeney, 68, jailed for assaulting boy at children's home in west London between 1979-1981 [Date of Publish : 27 March 2015]

12. For the first time, the Vatican unveils how it punished thousands of pedophile priests " ... It had protected pedophile priests. 'Well-known child sexual abusers have been transferred from parish to parish or to other countries in an attempt by the church to cover-up such crimes,' the U.N. alleged." [Date of Publish : 7 May 2014]

13. A report about child sexual abuse in the Roman Catholic Church in Germany, based on victim accounts and released by the church this week, showed that priests carefully planned their assaults and frequently abused the same children repeatedly for years. [Date of Publish : 18 January 2013]

14. Australian Catholic Church admits child abuse: State of Victoria confirms that more than 600 children have been sexually abused by Catholic priests since the 1930s.

15. Widespread child sexual abuse by Catholic priests in Dublin was covered up for decades by senior clerics. [Date of Publish : 26 Nov 2009]

16. Spanish priest arrested over '21,000 child porn images' [Date of Publish : 12 November 2010]

17.Child abuse royal commission: Priest abused every young boy at regional Victorian school, inquiry hears. [Date of Publish : 24 July 2015]

18. Hundreds of children who were sexually and physically abused over several decades at the Domspatzen, a world-famous Catholic choir in Bavaria, will be financially compensated (Date of Publish : 13.10.2016 )

19. The Vatican, which is still struggling with the effects of a worldwide paedophilia scandal in the Catholic Church, discovered two cases of possession of child pornography within its own walls last year, its chief prosecutor said on Saturday. (Date of Publish : Sat Jan 31, 2015 | 8:38am EST)

20. At least 231 children abused at Catholic boys’ choir run by Pope Benedict’s brother (Date of Publish : Jan 8th 2016, 8:42 PM)

21. ‘Molested when we confessed’: Duterte fires up at Catholic priests over pedophilia, corruption (Date of Publish : 20 Jan, 2017 11:17 )

22. Vatican, Canadian church officials tried to keep sex scandal secret (Date of Publish : Friday, Apr. 09, 2010 3:00AM EDT. Last updated Thursday, Aug. 23, 2012 1:29PM EDT)

23. Catholic Church sex abuse scandals around the world (Date of Publish : 14 September 2010)

24. 4,444 victims: extent of abuse in Catholic church in Australia revealed (Date of Publish : Monday 6 February 2017 00.16 GMT)

25. Australian Catholic Church paid $213 million to child sexual abuse victims (Date of Publish : 16.02.2017 )

26. Catholic bishops not obliged to report clerical child abuse, Vatican says (Date of Publish : Wednesday 10 February 2016 17.37 GMT )

27. Spotlight: 71 priests accused of sexually abusing children by Baltimore Archdiocese (Date of Publish : 11 May, 2016 17:41)

28. Over 4,000 children alleged victims of Catholic Church sex abuse in Australia since 1980 – probe (Date of Publish : 6 Feb, 2017 12:14)

29. Catholic Church at centre of sex abuse hearing, One of the Catholic Church's most senior figures choked up as he acknowledged nearly 1300 priests had been accused of abusing children. ( Date of Publish : 9:46 pm on 6 February 2017)

30. Australian Archbishop failed to report paedophile rings (Date of Publish : 11:05 am on 22 July 2016 )

31. The Roman Catholic Church's sex abuse scandal has stretched into one of the least Catholic countries: Japan (Date of Publish : April 20, 2016, 6:20 AM)

32. Retired Catholic priest charged with forcing 10-year-old boy to perform oral sex on him (Tuesday 25 July 2017 07:35 BST)

33. Shattered faith: Nearly 100 sex abuse suits against Catholic priests rock island of Guam(Published 4:00 a.m. ET Aug. 4, 2017 | Updated 4:51 a.m. ET Aug. 4, 2017)

34. Prison, hell, concentration camp: 547 boys abused in German Catholic choir school (Published Jul 18, 2017, 7:55 pm SGT)


===


Link tambahan untuk edukasi :
1. https://en.wikipedia.org/wiki/Office...r_Human_Rights

2. https://en.wikipedia.org/wiki/Holy_See
Quote:


Malu ya gan bilang oknum, kek isis dan teroris....
Oknum kog banyak....

Santai sajalah, wongbyg ngajarin manusia biasa di abad ke tujuh kog. Pedo itu sdh wajar kog di uclim
Mulusnya brehhh emoticon-Marah
Quote:


Huh ?
Tinggal dinikahin kn beres urusan? Kok bingung? Apalagi ini pemuka agama? emoticon-Ultah