alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/58fd9819dc06bdb6488b456b/ggcrazystory-cerito-gendeng
GGcrazystory (cerito gendeng)
#GGcrazystory (cerito gendeng). EPISODE : gara-gara sosis (18+)

Ceritone waktu iku Jisung lagi cangkruk nang Warkop e Budi karo dulinan skak dewekan koyok uwong gendeng, Mbari ngunu Budi seng ket mau gak eroh lek Jisung ngopi nang warkope, akhire diparani karo dijak omong-omongan koyok Emak-Emak gosip !

*nang warkop*

- Budi : wih dungaren salepe borok cangruk nang warkop ?

+ Jisung : your knee jumping down (dengkolmu anjlok a) !

- Budi : lah endi loh pacarmu, si Paijo?

+ Jisung : pacar your head krack (ndasmu rusak) iku su, jarene dee dikongkon bojone tuku softex nang Sumatera !

- Budi : *cengengesan* emange koen mbari teko endi kok your face like mamel panties ?

+ Jisung : teko hatimu Bud ! *karo ngedip-ngedipno moto*

- Budi : nggilani, seh COK kedip-kedipo maneh, opo jalok tak guyang banyu korakan your face ?

+ Jisung : ampun Bud ! *langsung mrengut raine*

- Budi : koen gelem tak ceritani gak su ?

+ Jisung : emange koen katene cerito opo ?

- Budi: koen eroh gak koncomu SD mbiyen seng jenenge Bambang ?

+ Jisung : seng jeneng Bambang akeh su, emange jeneng dowone sopo ?

- Budi: Bambaaaaaaaaaaang !

+ Jisung : *cegek* your eyes Bud, maksudku iku jeneng lengkape ?

- Budi : iku loh, Bambang Gentolet !

+ Jisung : oalah iyo eleng aku, emange dee lapo Bud ?

- Budi : saiki arek iku hebat COK, lulusan teko universitas Dharma Wanita !

+ Jisung : your mouth ripped (cangkem mu suek), Dharma Wanita iku jeneng PlayGroup karo TK su asu !

- Budi : oh wes ganti berarti, pokoke Bambang saiki iku hebat su !

+ Jisung : emange dee hebat lapo Bud? *penasaran*

- Budi : saiki dee iso nggawe alat pencetak Sosis, cara kerjone iku jarene Sapi orep wutuh dilebokno nang alat ciptaane dee iku langsung iso metu dadi Sosis cilik-cilik... hebat yo COK ?

+ Jisung : halah ngunu ae hebat Bud Budi, lebay koen iku... yo sek hebatan bapakku seh Bud ! *ngomong karo idune muncrat kabeh*

- Budi: lah kok isok, emange bapakmu isok opo su ?

+ Jisung : lah gak hebat yok opo Bud, bapakku ngelebokno sosis cilik nang Emakku langsung iso metu bayi UNYU jenenge Jisung Romanov ! hebat kan ?*masang rai sok mbois*

- Budi : JANCOK baikoyoi koen iku su,lek ngunu ae aku dewe yo isok COK ! *langsung mlayu nang jeding katene eksperimen supoyo sosis cek iso ngetokno mayonaise*
emoticon-Hammer2 gagal faham ane gan