alexa-tracking

RAMPAGE (2018) | Dwayne Johnson

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/58f79a395a516339328b4567/rampage-2018--dwayne-johnson
RAMPAGE (2018) | Dwayne Johnson
RAMPAGE (2018) | Dwayne Johnson

Rampage is an upcoming American action adventure monster film directed by Brad Peyton and written by Ryan Engle. It is based on the 1980s arcade video game of same name. The film stars Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Åkerman, Joe Manganiello, Jake Lacy, Marley Shelton, and Jeffrey Dean Morgan. New Line Cinema will release the film on April 20, 2018 in 3D and IMAX.

Quote:


Director
Brad Peyton

Producer
Beau Flynn
Hiram Garcia
Dwayne Johnson
Brad Peyton
John Rickard

Cast
Dwayne Johnson
Naomie Harris
Malin Åkerman
Joe Manganiello
Jake Lacy
Marley Shelton
Jeffrey Dean Morgan

Distributor
New Line Cinema

Trailer


Imdb
IMAX Poster
RAMPAGE (2018) | Dwayne Johnson


Joe Manganiello shares a marvelous photo from the Rampage set
Spoiler for Rampage:


New Set Photo
RAMPAGE (2018) | Dwayne Johnson
Dwayne Johnson reveals some plot details
Quote:


Spoiler for new set photos:


Production wraps on the Rampage adaptation
Production has officially wrapped on New Line Cinema’s big screen Rampage adaptation and star Dwayne Johnson has marked the occasion with one last set photo. Check out all the photos from the video game adaptation in the gallery below!
RAMPAGE (2018) | Dwayne Johnson
“Here I’m counting the reasons my partner in chaos, the Oscar nominated Naomie Harris was a dream to work with on our final day of Rampage The Movie,” Johnson wrote. “Her performance in our movie was fantastic and I’m a lucky man to share the screen with such a classy, high quality (and bad ass) woman. That’s an official wrap on the production of Rampage. Thank you Naomie for your commitment and trust in me and our project. Luv ya sistah and next time I’ll have an explanation on why I have an Amtrak train of a vein running thru my horse neck.”
http://www.comingsoon.net/movies/new...age-adaptation

RAMPAGE (2018) | Dwayne Johnson

Trailer #2


'Us vs them' Trailer


New TV Spots



TV Spots



AR Unleashed App







gila.
Dwayne Johnson makin laris aja
pantesan semua project film sekuel termasuk GIJOE nunggu die rada 'kosong' schedule nya emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin
KASKUS Ads
image-url-apps
Wah dia lg nih emoticon-Leh Uga
image-url-apps
Mas rok emang topcer emoticon-Matabelo

Laris manis filmnya semua emoticon-Matabelo
image-url-apps
Game jadul gw ni dulu. Maen di ps 1 kalo ga salah. Kita manjat gedung sambil ditembakin pesawat ala king kong di wtc + bisa makan orang buat nambah darah emoticon-Ngakak

Kalo darah abis jadi ciut sambil bugil lari" emoticon-Leh Uga

Karakter yg gw suka si boris emoticon-Cool sharkman emoticon-Ngakak
image-url-apps
wkwkwk rampage game favorit ane nih.
image-url-apps
Ini diangkat dari game jadul ya??emoticon-Big Grin
Wah pasti nonton, tapi sayang masih lama emoticon-Frown
Belakangan film doi jadi laris semua, karakter doi pun macem-macem emoticon-Big Grin
image-url-apps
Game monster ntu yak? emoticon-Big Grin
image-url-apps
Kejar setoran nih botak emoticon-Ngakak (S)
baywatch laki2 emoticon-Ngakak (S)
image-url-apps
Setahun ud berapa kali liat dia ya? emoticon-Ngakak (S)
image-url-apps
ini kayaknya agak mirip2 film Pixel nih
yang maen the rock lagi dan lagi emoticon-Leh Uga
image-url-apps
naik ke gedung trus injek injek gedung nya sampe pendek baru deh hancur emoticon-Ngakak

bisa makan orang lagi mandi,bebek2an nya juga bisa dimakan lupa effect nya apaan emoticon-Ngakak

mudah2an sih epic fail,apalagi si the rock udah keseringan main film,mukanya juga ga enak diliat,akting standard emoticon-Leh Uga
image-url-apps
gimnya kan ga ada ceritanya, gmn dibuat film?
image-url-apps
Laris betul si the rock
image-url-apps
mantengin pelemnya the rock dlu emoticon-Big Grin
suwer, bosen ane liat orang ini terus di hollywood T_T
image-url-apps
Moga sesuai ama gamenya ya, lucu dan nagih, penasaran kalo si monster KO telanjangnya diliatin ga ya kaya di game emoticon-Ngakak
image-url-apps
Klo di thn 70an hingga 80an, kbnyakan aktor yg badannya gede mainnya cma di genre action doang, nih org di film komedi pun jadi emoticon-Ngakak

bakal gabung ke MCU gak yh ni org? emoticon-Ngakak (S)
×