alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/58cd5f7bd44f9f51398b4569/ayok-gabung-nang-kene-gae-koen2-kabeh-seng-goblok
Ayok Gabung NANG Kene Gae koen2 Kabeh Seng Goblok
Heh rek Ayo Join .,Nang Grup G 90 -AN( Generation 90 antimainstream ) .,Grup iki digawe wadah gae koen2 kabeh sing Ndue Kemampuan Khusus Sing ora di ndueni uwong awam .,maksudte nek asline awakmu iki cerdas pinter jenius .,tapi uwong sekelilingmu g ngerti hingga akhire koen kabeh disepelehne..,iku sik salah siji contoh .,contoh laine t urut :

grup ini dibuat untuk kamu yang :
punya bakat
kamu upnormal ( diatas Normal )
unik
sering disepelehkan namun aslinya kamu punya kemampuan
Ingin menambah Pertemanan
Suka sharing dan suka kebebasan

Ayok gabung ,.,gae kon2 kabeh ayo gotong royong bangun sesuatu sing t biasa menggunakan Kemampuanmu.,,.,ayo kita bikin dunia kita sendiri dan tunjukan pada sekitar bahwa kita hebat.,.

langsung join yo rek nang Grup G90-AN

Syarat Mutlak.,:

Harus kelahiran 90 - 98 .,untuk anggota aktif .,anggota pasif usia brapapun boleh
Aku kelahiran 89 emoticon-Turut Berduka
emoticon-Najis
aku sering disepeleno ambek nduwurku emoticon-Mewek
Aku kelahiran 2000
Quote:Original Posted By sucramsonga
Aku kelahiran 2000


2000 sebelum masehi ta om ???

emoticon-Ngakak (No Offense loh om) emoticon-Ngakak
Fix grup BSH
opo BSH iku ?
Bertarung Sebelum Halalkan
Quote:Original Posted By RockyRockx


2000 sebelum masehi ta om ???

emoticon-Ngakak (No Offense loh om) emoticon-Ngakak


Awakmu kok gak percoyo emoticon-Bata (S)
koen goblog emoticon-Tai
wkwkwk ane qualified nih.. lahir thun 1993 dan lahir di surabaya
Kok arek saiki gampang banget gawe grup Meng atasnamakan sesuasu emoticon-Amazed

Padahal ngunu iku cuman karena de'e kerjoan alias gak duwe kegiatan positif emoticon-Frown

Mbok yo gawe kegiatan seng isok berbuah kebaikan, gak cuman mek gawe seneng2 tok emoticon-Embarrassment

Jok kakean mecin ta le emoticon-Embarrassment



Wes ah, aku tak lanjut turu maneh emoticon-Embarrassment
Quote:Original Posted By mradbro
Kok arek saiki gampang banget gawe grup Meng atasnamakan sesuasu emoticon-Amazed

Padahal ngunu iku cuman karena de'e kerjoan alias gak duwe kegiatan positif emoticon-Frown

Mbok yo gawe kegiatan seng isok berbuah kebaikan, gak cuman mek gawe seneng2 tok emoticon-Embarrassment

Jok kakean mecin ta le emoticon-Embarrassment



Wes ah, aku tak lanjut turu maneh emoticon-Embarrassment


He em, TS e kakean Mecin..tai tanpa bisa memiliki...
Quote:Original Posted By egadged
Heh rek Ayo Join .,Nang Grup G 90 -AN( Generation 90 antimainstream ) .,Grup iki digawe wadah gae koen2 kabeh sing Ndue Kemampuan Khusus Sing ora di ndueni uwong awam .,maksudte nek asline awakmu iki cerdas pinter jenius .,tapi uwong sekelilingmu g ngerti hingga akhire koen kabeh disepelehne..,iku sik salah siji contoh .,contoh laine t urut :

grup ini dibuat untuk kamu yang :
punya bakat
kamu upnormal ( diatas Normal )
unik
sering disepelehkan namun aslinya kamu punya kemampuan
Ingin menambah Pertemanan
Suka sharing dan suka kebebasan

Ayok gabung ,.,gae kon2 kabeh ayo gotong royong bangun sesuatu sing t biasa menggunakan Kemampuanmu.,,.,ayo kita bikin dunia kita sendiri dan tunjukan pada sekitar bahwa kita hebat.,.

langsung join yo rek nang Grup G90-AN

Syarat Mutlak.,:

Harus kelahiran 90 - 98 .,untuk anggota aktif .,anggota pasif usia brapapun boleh


iki sopo maneh

mbok yo kenalan sik...kok moro moro gawe grup sing gak jelas kui

lek isin kenalan nang kene....tak enteni nang aiola yo
owalah iki TS sing arep gawe video njegur sumur lek Indonesia kalah versus Thailand pas leg pertama Final AFF wingi

videone gak diaplod sampe saiki.....terus saiki golek bolo gawe grup.....yayayayayaya
another annoying thread
Quote:Original Posted By Coffee Head


iki sopo maneh

mbok yo kenalan sik...kok moro moro gawe grup sing gak jelas kui

lek isin kenalan nang kene....tak enteni nang aiola yo


Wes mari ngunu lho om emoticon-shakehand:
Quote:Original Posted By mradbro


Wes mari ngunu lho om emoticon-shakehand:


lha...ketemu maneh emoticon-shakehand
Quote:Original Posted By Coffee Head


lha...ketemu maneh emoticon-shakehand


ketemu ng rmi ae