alexa-tracking

PITUTUR JOWO 2017

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/586a7b5a162ec25a5e8b456d/pitutur-jowo-2017
PITUTUR JOWO 2017
Aslkm wr wb
"Dunyo iki wis tuwo, wis tuwo tur keronto-ronto"
Contone :
Akeh putro wani karo wong tuwo;
Akeh Joko dadi dudo..
Akeh dudo ngaku joko..
Akeh prawan nglairke putro tanpo bopo..

Akeh omah ibadah ra tau disobo..
Sing disobo malah omahe germo..
Diajak ibadah mesti semoyo..
Jare sambat boyoke loro..
Elingo yen sak wayah-wayah dipundut Sing Kuwoso, ora enom ora tuwo..

Malekat podo ngincer sing leno..
Mulo jo lali ibadah madhep Sing Kuwoso..
Yen mati ben mlebu surgo..

Yen mlebu surgo jo lali Hp-ne digowo, ben iso ngabari lan BBM-an karo konco-konco..
Yen mlebu neroko Hp-ne ra usah digowo, amargo sinyale ra ono..

Pitutur jowo asli ojo dilalekno..
Urip iku mung sedelo..
Mulo konco, tulung pitutur iki disebarno marang konco.

Sing meneng berarti rumongso.
Sing mesem lan ngguyu berarti kulino.
Sing manyun berarti ra'iso boso jowo ..... !!!

#wisngonoaelah

apdet:
WOAH AKU BARU NYADAR INI SF GOSIP... ASEMLAH SALAH PENCET.. TAPI WES BENLAH.. KADUNG TERLANJUR....
image-url-apps
PITUTUR JOWO 2017

opo iki
image-url-apps
Hmm...ane telaah dolo blehh emoticon-Big Grin
KASKUS Ads
ga ngerti bro
image-url-apps
Quote:


laksanakan umz
image-url-apps
Quote:


translet gugel umz hohooo
image-url-apps
Quote:


mantra jopa japu ben ndang lemu umz...
image-url-apps
waaaseemmm tak kiro tenanan mass emoticon-Wakakaemoticon-Wakaka
trit opo iki dab emoticon-Leh Uga
image-url-apps
cinca celaah ulu kak
image-url-apps
Njeeeeh sendiko dawuh
image-url-apps
Wis tau ketoke, sering moco
image-url-apps
Quote:


ncen tenanan sam
image-url-apps
Quote:


lonje kan isinya trit aneh unik... moso tritku kurang unik tur aneh ?
image-url-apps
Quote:


ho'oh... ciyap...ciyap...
image-url-apps
Quote:


pangestu ki sanak
image-url-apps
Quote:


aaahhhh...macacih....
image-url-apps
Quote:



tak kiro pitutur e kanjeng sunan opo joyoboyo ngono mass
update maneh... mz bro.. mengko dadi HT lohh.. emoticon-Sundul
image-url-apps
Quote:


hehehhh tuebih dari HT mas gan
×