alexa-tracking
Selamat Guest, Agan dapat mencoba tampilan baru KASKUS Masih Kangen Tampilan Sebelumnya
Kategori
Kategori
3.5 stars - based on 2 vote 5 stars 0 stars
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/586a7b5a162ec25a5e8b456d/pitutur-jowo-2017

PITUTUR JOWO 2017

Aslkm wr wb
"Dunyo iki wis tuwo, wis tuwo tur keronto-ronto"
Contone :
Akeh putro wani karo wong tuwo;
Akeh Joko dadi dudo..
Akeh dudo ngaku joko..
Akeh prawan nglairke putro tanpo bopo..

Akeh omah ibadah ra tau disobo..
Sing disobo malah omahe germo..
Diajak ibadah mesti semoyo..
Jare sambat boyoke loro..
Elingo yen sak wayah-wayah dipundut Sing Kuwoso, ora enom ora tuwo..

Malekat podo ngincer sing leno..
Mulo jo lali ibadah madhep Sing Kuwoso..
Yen mati ben mlebu surgo..

Yen mlebu surgo jo lali Hp-ne digowo, ben iso ngabari lan BBM-an karo konco-konco..
Yen mlebu neroko Hp-ne ra usah digowo, amargo sinyale ra ono..

Pitutur jowo asli ojo dilalekno..
Urip iku mung sedelo..
Mulo konco, tulung pitutur iki disebarno marang konco.

Sing meneng berarti rumongso.
Sing mesem lan ngguyu berarti kulino.
Sing manyun berarti ra'iso boso jowo ..... !!!

#wisngonoaelah

apdet:
WOAH AKU BARU NYADAR INI SF GOSIP... ASEMLAH SALAH PENCET.. TAPI WES BENLAH.. KADUNG TERLANJUR....
Diubah oleh ripusyoben
Urutan Terlama
Halaman 1 dari 2
PITUTUR JOWO 2017

opo iki
Hmm...ane telaah dolo blehh emoticon-Big Grin
ga ngerti bro
Quote:


laksanakan umz
Quote:


translet gugel umz hohooo
Quote:


mantra jopa japu ben ndang lemu umz...
waaaseemmm tak kiro tenanan mass emoticon-Wakakaemoticon-Wakaka
trit opo iki dab emoticon-Leh Uga
cinca celaah ulu kak
Njeeeeh sendiko dawuh
Wis tau ketoke, sering moco
Quote:


ncen tenanan sam
Quote:


lonje kan isinya trit aneh unik... moso tritku kurang unik tur aneh ?
Quote:


ho'oh... ciyap...ciyap...
Quote:


pangestu ki sanak
Quote:


aaahhhh...macacih....
Quote:



tak kiro pitutur e kanjeng sunan opo joyoboyo ngono mass
update maneh... mz bro.. mengko dadi HT lohh.. emoticon-Sundul
Quote:


hehehhh tuebih dari HT mas gan
Quote:


hehehhh tuebih dari HT mas gan
Halaman 1 dari 2


×
GDP Network
Copyright © 2018, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia.
Ikuti KASKUS di